UFC

Kyoji Horiguchi, το νέο αστέρι των Ιαπωνικών ΜΜΑ

Kyoji Horiguchi, το νέο αστέρι των Ιαπωνικών ΜΜΑ

Το ιαπωνικό ΜΜΑ έχει βρει τον νέο του αστέρα στο πρόσωπο του Kyoji Horiguchi με τον εκρηκτικό Ιάπωνα να είναι απολαυστικός. (VIDEOS)

Η Ιαπωνική ΜΜΑ σκηνή έπεσε κατακόρυφα μετά το κλείσιμο του PRIDE και οι μεγάλοι αστέρες της βρήκαν πολύ δύσκολη την μετάβαση στο UFC. Kid Yamamoto, Gomi, Kawajiri, Akiyama αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στους νέους κανόνες και το νέο περιβάλλον και σήμερα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, βρίσκονται οριακά στο προσκήνιο.

Μετά όμως μια μικρή αλλά νεκρή περίοδο, βλέπουμε σιγά σιγά να βγαίνουν στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου νέοι πολλά υποσχόμενοι αθλητές. Στην κορυφή αυτών ο Kyoji Horiguchi.

O εκρηκτικός Ιάπωνας που ξεκίνησε την καριέρα του από το Shooto έχει ήδη 3 νίκες στο UFC μέσα στον πρώτο χρόνο της συμμετοχής του στην κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση, οι 2 από αυτές με εντυπωσιακά ΚΟ.

Στα 24 του με «πλάτη» τον ίδιο τον Kid Yamamoto, μοιάζει τουλάχιστον για την ώρα ασταμάτητος και οι προβλέψεις λένε ότι ούτε ο επόμενος αντίπαλος του Luis Gaudinot θα του προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Με δεδομένο ότι η Flyweight κατηγορία, μετά τους 2-3 πρώτους είναι ορθάνοικτη, δεν θα μας κάνει εντύπωση να τον δούμε να παίζει για τον τίτλο, αν και με αντίπαλο τον υπερπλήρη Mighty Mouse θα έχει σίγουρα προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Αmateur πυγμάχος διαλύει τους πάντες στο διάβα του

Όταν το χορτάρι γίνεται ρινγκ

Δείτε το απίστευτο ξύλο Roosmalen VS Kiria (VIDEO)

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ