UFC

Η δύναμη της θέλησης

Η δύναμη της θέλησης

Οι Αμερικανοί στα δύσκολα συνηθίζουν να λένε "the power of will" και δεν είναι λίγες οι φορές που δικαιώνονται! Μία ακόμη περίπτωση δικαίωσης είναι αυτή του Georges St. Pierre. (video)

Ο Καναδός, που χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως ο πιο επαγγελματίας αθλητής του ΜΜΑ, λίγο έλειψε να «τελειώσει» μια και καλή τη γεμάτη διακρίσεις και όμορφο θέαμα καριέρα του.

Το χρόνιο πρόβλημά του στο γόνατο επιδεινώθηκε και έτσι η εγχείριση και συνάμα το προσωρινό «αντίο» στο οκτάγωνο αποτέλεσε αναγκαίο κακό! Απείχε από την ενεργό δράση περίπου 14 μήνες, ενώ πέρασε στην κυριολεξία ένα... Γολγοθά, ώστε να καταφέρει να ξαναμπεί στο «κλουβί» και να διατηρήσει τη φήμη και την αγωνιστικότητά του.

Σε λίγες ώρες ο «Rush» θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα της καριέρας του, αποδεικνύοντας ότι είναι απολύτως καλά. Την προσπάθεια του Καναδού θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε Live Streaming από το Sport24.gr.

Το fightsports.gr έψαξε και βρήκε για σας ένα συγκλονιστικό video, μέσω του οποίου θα δείτε πως ο St. Pierre περνούσε το στάδιο της αποθεραπείας, την ίδια στιγμή που ο επικείμενος αντίπαλός του, Carlos Condit... χόρευε μέσα στο οκτάγωνο, φτάνοντας παράλληλα στην κατάκτηση της ζώνης του πρωταθλητή!

Σε συνεργασία με το fightsports.gr

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ