UFC

Γυμνή στο Playboy από τα... ρινγκ του UFC!

Γυμνή στο Playboy από τα... ρινγκ του UFC!

Το κορίτσι του UFC, Μπρίτνεϊ Πάλμερ, ανεβάζει στα ύψη τη θερμοκρασία στις ΗΠΑ (και όχι μόνο), κάνοντας σούπερ σέξι φωτογράφηση για το Playboy. Δείτε photos και videos!

Μετά από τις Arianny Celeste και Rachelle Leah, η Brittney Palmer γίνεται η τρίτη κοπέλα από το χώρο του UFC (ring card model) η οποία αποφάσισε να δείξει τα... κάλλη της στον ανδρικό πληθυσμό, με την 24χρονη να φιγουράρει στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Playboy (τεύχος Μαρτίου) το οποίο βγήκε στην κυκλοφορία την Παρασκευή (17/2).

"Δεν το σκέφτηκα ποτέ πραγματικά επειδή δεν περίμενα κάτι τέτοιο να συμβεί! Ήμουν τόσο χαρούμενη που ήμουν μέρος σε κάτι τόσο εκπληκτικό όσο το UFC οπότε δεν περίμενα να ξαναχτυπήσει η τύχη πάνω μου.

Με το να φιλοξενηθώ στο εξώφυλλο του Playboy μπαίνω σε μία ξεχωριστή ελίτ και είμαι ενθουσιασμένη με τη δυνατότητα που μου δόθηκε", τόνισε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό το πανέμορφο μοντέλο του UFC, και πρόσθεσε:

"Αθλούμαι συνεχώς για να είμαι σε φόρμα για όλες τις δραστηριότητες του UFC, οπότε δεν άλλαξε κάτι. Δεν είχα ποζάρει ποτέ γυμνή στο παρελθόν και έτσι ένιωθα λίγο αμήχανα στην αρχή.

Η ομάδα όμως του Playboy που συμμετείχε στο κόνσεπτ της φωτογράφησης ήταν σπουδαία και με υποστήριξε, με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα".

Η Μπρίτνεϊ Πάλμερ στο εξώφυλλο του Playboy

Η Μπρίτνεϊ Πάλμερ μέσα από φωτογραφίες

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ