UFC

Γυμνή στο... μπαλκόνι η Αριάνι Σελέστ!

Γυμνή στο... μπαλκόνι η Αριάνι Σελέστ!

Το διασημότερο κορίτσι του UFC, Αριάνι Σελέστ, "έβαλε φωτιά" στους Αμερικανούς, καθώς ο φακός των παπαράτσι την τσάκωσε... γυμνή σε μπαλκόνι ξενοδοχείου. Δείτε photos!

H Αριάνι Σελέστ έφτασε πριν από μερικές ημέρες στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι και αποφάσισε να χαλαρώσει γυμνή στη βεράντα.

Δυστυχώς για αυτήν οι "κινήσεις" της καταγράφηκαν από φωτογράφο που την παρακολουθούσε και έτσι εδώ και ένα 24ωρο γυμνές φωτογραφίες της έχουν κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως οι εικόνες της "μούσας" του UFC απαλλαγμένης από περιττά ρούχα εμφανίστηκαν μόλις μία εβδομάδα μετά την παρουσία της Μπρίτνεϊ Πάλμερ (ένα ακόμα ring girl) στο εξώφυλλο του Playboy .

Ποια η αντίδρασή της Σελέστ μετά την κυκλοφορία των συγκεκριμένων φωτογραφιών; Oργισμένη, αν κρίνει κανείς από αυτά που έγραψε στη σελίδα της στο Twitter.

"Είναι άλλο πράγμα να τραβάς φωτογραφίες με εμένα στην παραλία και εντελώς διαφορετικό να παραβιάζεις την ιδιωτική μου ζωή.

Τώρα καταλαβαίνω πως αισθάνομαι οι διασημότητες. Εγώ είμαι ένα απλό άτομο!", υποστήριξε με παράπονο η 26χρονη Αμερικανίδα μοντέλο.

Το κορίτσι του UFC αποκαλύπτεται (από τον φακό των παπαράτσι)

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ