UFC

Έκλεισε η επόμενη μάχη του Conor Mcgregor;

Έκλεισε η επόμενη μάχη του Conor Mcgregor;

Ο Ιρλανδός αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Γερμανό Dennis Silver. Διαβάστε περισσότερα για τον επόμενο αντίπαλο του Mcgregor.

Σύμφωνα με το mmajunkie.comο επόμενος αγώνας του Conor Mcgregor έχει ήδη κλείσει και δεν θα είναι title shot. Αν φυσικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του αξιόπιστου site, που βλέπει ως αντίπαλο του τον Γερμανό Dennis Siver, έναν πραγματικό βετεράνο των Ευρωπαίων UFCer.

O Siver έχει 18 μάχες στο UFC, τις 5 τελευταίες στην featherweight κατηγορία όπου μοιάζει να του ταιριάζει και περισσότερο. Πέρα όμως από την εμπειρία του, έχει κάποια χαρακτηριστικά που αν επιβεβαιωθούν δείχνουν για άλλη μια φορά το προσεχτικό matchmaking που γίνεται για τον Ιρλανδό.

O Mcgregor συνεχίζει να παίζει με μαχητές που μπορεί συνολικά να μην είναι εύκολοι, αλλά στιλιστικά του ταιριάζουν γάντι. Ο Siver είναι ένας κλασσικός Ευρωπαίος Kickboxer με έμφαση στα λακτίσματα και κάποιο βασικό grappling ενώ σε αντίθεση με τον Poirier είναι οριακά μέσα στην 10δα στα rankings.


Παρόλα αυτά ο Ιρλανδός θα βρίσκεται το Σάββατο στον αγώνα των Aldo και Mendes οπότε θα περιμένουμε ή επίσημη ανακοίνωση ή κάποιο challenge εκεί. Αν γίνει η μάχη με τον Siver πάντως θα γίνει στην Ιρλανδοκρατούμενη Βοστόνη τον Ιανουάριο σε UFC on FOX.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Νεαρός πυγμάχος ξαπλώνει τον διαιτητή και τον χτυπάει στο έδαφος αλύπητα!

Κατερίνα Κολιού: Η hot δημοσιογράφος του GFC
Δάσκαλος πολεμικών τεχνών ξυλοκόπησε άγρια παρευρισκόμενο!

Μιχαλόπουλος και Μπέλος μιλάνε στο fightsports.grγια τις νέες "ζώνες" τους:

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ