UFC

Δάκρυσε ο Anderson Silva

Δάκρυσε ο Anderson Silva

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Anderson Silva πίσω στην πατρίδα του μετά την ήττα με νοκ άουτ από τον Chris Weidman πριν από μερικές βδομάδες. και εκεί, εμφανώς συγκινημένος και δακρυσμένος, απαντάει για πρώτη φορά για τις κατηγορίες που έχουν ακουστεί ότι η συγκεκριμένη ήττα ήταν «στημένη».

Εκεί, εμφανώς συγκινημένος και δακρυσμένος, απαντάει για πρώτη φορά για τις κατηγορίες που έχουν ακουστεί ότι η συγκεκριμένη ήττα ήταν «στημένη».

Δείτε τι είπε ο Silva στα πορτογαλικά:

“ Είμαι Βραζιλιάνος και ο κόσμος σέβεται την ιστορία μου εκτός της Βραζιλίας, στην Ιαπωνία, στην Αγγλία και στις ΗΠΑ. Μας εκτιμούν όλους για την σκληρή μας δουλειά και την αφοσίωση. Όσον αφορά το «στήσιμο» της μάχης πραγματικά με πειράζει πάρα πολύ γιατί κάθε φορά που μπαίνω στο οκτάγωνο εκπροσωπώ τη χώρα μου και κάθε Βραζιλιάνο εκεί έξω και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Πάντα έλεγα ότι αυτός ο τίτλος είναι της Βραζιλίας είτε τον είχα εγώ είτε κάποιος άλλος Βραζιλιάνος, για αυτό δεν μ αρέσει να παίζω με συμπατριώτες μου για έναν παγκόσμιο τίτλο. Αν ένας άλλον τον είχε εγώ θα τον υποστήριζα για να μείνει σε αυτόν και στη χώρα μας. Όσον αφορά το «στήσιμο» ενός τίτλου που ανήκει στην Βραζιλία… ΠΟΤΕ. Δεν είμαι πολιτικός, είμαι αθλητής και εκπροσωπώ τη χώρα μου, δεν θα το έκανα αυτό ποτέ. ΠΟΤΕ»

Σε εκείνο το σημείο ο κόσμος στο στούντιο ξεσπά σε χειροκροτήματα ενώ τον φωνάζουν και πρωταθλητή.

Θυμίζουμε ότι έχει ήδη οριστεί η ρεβάνς της ίδιας μάχης στις 28 Δεκεμβρίου όπου ο νυν πρωταθλητής Chris Weidman θα κληθεί να αποδείξει ότι έχει τη στόφα του πρωταθλητή, ενώ ο Silva θα προσπαθήσει να σβήσει το άσχημο νοκ άουτ από την μνήμη του κόσμου που από ότι φαίνεται τον έχει στοιχειώσει για τα καλά. Πρόσφατα συμπατριώτης του μαχητής μου έλεγε πόσο μεγάλη ήταν η κατακραυγή από τους συμπατριώτες του όχι τόσο για την ήττα αλλά για τον τρόπο που ήρθε και την σχετικά αδιάφορη συμπεριφορά του μετά…

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ