UFC

Απόλυτος κυρίαρχος ο Jones

Απόλυτος κυρίαρχος ο Jones

Ο Jon Jones διατήρησε τον τίτλο του στην κατηγορία light heavyweight, καθώς νίκησε με submission τον Vitor Belfort στο main event του UFC 152, στο "Air Canada Centre" του Τορόντο.

Μέχρι τον 4ο γύρο αναγκάστηκε να φτάσει ο Jon Jones για να κάμψει την αντίσταση του πρώην κατόχου του τίτλου, Vitor Belfort.

Τελικά, ο Αμερικανός, ο οποίος γλίτωσε το submission στον 1ο γύρο όταν ο Belfort τού είχε "κλειδώσει" το χέρι, κατάφερε με τον ίδιο τρόπο να επικρατήσει του αντιπάλου του, καθώς στο 54ο δευτερόλεπτο του 4ου γύρου "έπνιξε" τον Βραζιλιάνο, οδηγώντας τον στο submission, αφού προηγουμένως τον είχε εξαντλήσει με απανωτά χτυπήματα.

Στο co-main event, ο Demetrious Johnson νίκησε με split decision (48-47, 47-48, 49-46) τον Joseph Benavidez κι έγινε έτσι ο πρώτος πρωταθλητής στη -νεοσυσταθείσα στο UFC- κατηγορία flyweight.

Με unanimous decision (29-28) έφτασε στη νίκη ο Michael Bisping επί του Brian Stann, με τον Βρετανό να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον αγώνα τίτλου στην κατηγορία middleweight, όπου περιμένει ο πρωταθλητής Anderson Silva.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ