UFC

Anderson Silva – Nick Diaz τον Ιανουάριο!

Anderson Silva – Nick Diaz τον Ιανουάριο!

Ο Anderson Silva επιστρέφει στο οκτάγωνο του UFC μετά από ένα χρόνο. Αντίπαλος του θα είναι ο Nick Diaz. Ο αγώνας διεξάγεται στις 31 Ιανουαρίου.

Είναι επίσημο. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ΜΜΑ Anderson Silva επιστρέφει στο οκτάγωνο του UFC λίγο παραπάνω από ένα χρόνο μετά τον τρομερό τραυματισμό το (σπασμένο καλάμι) πέρυσι τον Δεκέμβρη. Η μεγάλη επιστροφή έκλεισε για το UFC 183 στις 31 Ιανουαρίου και αντίπαλος θα είναι ο Nick Diaz σε έναν αγώνα που δύσκολα θα τον ξεπερασει άλλος χωρίς να «παίζεται» κάποια ζώνη, σε προβολή.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε και πως θα χειριστούνε οι δύο τους το θέμα του promotion, ο Silva δεν συνηθίζει να «κράζει» αλλά είναι οξύθημος και του βγαίνει στο παιχνίδι του κάποιες φορές. Από την άλλη ο Diaz είναι… Diaz που σημαίνει ότι όλο και κάτι θα πει, όλο και κάποια συνέντευξη θα χάσει και δεν θα απαντάει στα τηλέφωνο και γενικά όλο και κάποιο δράμα θα δημιουργήσει.

Η μάχη θα γίνει στην Middleweight κατηγορία και είναι λογικό μιας και ο Silva δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά και μένει να δούμε πως θα καταφέρει ο Diaz να πάρει το βάρος και αν θα του κάνει καλό ή κακό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο πιο τρομαχτικός συλλέκτης χρεών της Μεγ. Βρετανίας!
Πυγμάχος σπάει στο ξύλο Thai Fighter!
Hell’s Angel και Son of Anarchy!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ