ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΨΗΦΙΣΕ: Ποια επιστροφή ήταν η καλύτερη;

ΨΗΦΙΣΕ: Ποια επιστροφή ήταν η καλύτερη;

Χρονιά επιστροφών μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή, καθώς αρκετοί αθλητές (και όχι μόνο) επέστρεψαν στις ... πρώην. Εσύ ποια επιστροφή έχεις ξεχωρίσει; Ποια έχει κάνει μέχρι στιγμής την διαφορά; Σε προκαλούμε.

Με αφορμή την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, το Sport24.gr συγκέντρωσε όλες τις επιστροφές, αθλητών και μη, που έχουν ξεχωρίσει και σας ζητάει να ψηφίσετε την καλύτερη.

Η αρχή έγινε το περασμένο καλοκαίρι με την επιστροφή των Βιειρίνια και Μακ στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος αναζητούσε ισχυρές μεταγραφές, για να δυναμώσει και άλλο και τις βρήκε στο πρόσωπο των δύο.

Μετέπειτα, είχαμε την επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών μεταγραφών. Στην συνέχεια και κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, στο μπασκετικό τμήμα της Ένωσης γύρισε (ως προπονητής) ο Ντράγκαν Σάκοτα, στην θέση του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Τον Γενάρη, ένας... διακαής πόθος των φιλάθλων του Ολυμπιακού έγινε πραγματικότητα. Ο Κέβιν Μιραλάς ντύθηκε και πάλι στα " ερυθρόλευκα" μετά από 5,5 χρόνια παρουσία στην Αγγλία, σκορπώντας ενθουσιασμό στον Πειραιά.

Τελευταία επιστροφή αυτή του Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό. Μετά από 8 μήνες παρουσίας στα παρκέ του ΝΒΑ, ο Αμερικάνος γκαρντ γύρισε στο " τριφύλλι", βάζοντας ως στόχο νέους τίτλους με την ομάδα του.

Όλοι οι προαναφερόμενοι επέστρεψαν στην ... παλιά τους αγάπη. Άλλοι μετά από λίγο και άλλοι μετά από αρκετό καιρό.

Εσύ ποια επιστροφή ξεχώρισες; Ποια πιστεύεις ότι... έπιασε τόπο και αποδείχθηκε σωστή;

Ποια έχει αποδειχθεί καταλυτική ή θα έχει αποδειχθεί μέχρι το τέλος της σεζόν;

ΨΗΦΙΣΕ στο παρακάτω poll!

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ