ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Basketball: Τώρα παίζουμε μπάσκετ εμείς!

Super Basketball: Τώρα παίζουμε μπάσκετ εμείς!

Η Euroleague επιστρέφει αυτή την Πέμπτη (15/10) και μαζί της κάνει τζάμπολ για τη νέα σεζόν και η Super Basketball! Τι να περιμένετε; Ελάτε να σας δείξουμε.

Στο Sport24.gr δεν γράφουμε απλά για το μπάσκετ. Ζούμε γι' αυτό, αναπνέουμε μαζί του. Όπου και να γυρίσουμε το κεφάλι μας στο γραφείο βλέπουμε μπάλες και μπασκέτες. Παντού! Και το πάτωμα στο οποίοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι περπατάνε; Ποιο πάτωμα; Για εμάς είναι παρκέ. Το παρκέ της ζωή μας. Ξεκάθαρα.

Η φιλοσοφία της ζωής μας είναι πορτοκαλί. Και το βγάζουμε καθημερινά στις οθόνες σας. Με την Euroleague όμως να επιστρέφει, έφτασε η στιγμή για να το περάσουμε για άλλη μία σεζόν και στον "αέρα". Φώτα, κάμερες, πάμε! Η Super Basketball, μαζί με την αγαπημένη σας ομάδα, είναι εδώ. Από αυτή την Πέμπτη (15/10) και κάθε Πέμπτη βράδυ κοντά σας!

Δεν έχει σημασία αν αντί για σορτσάκια, φοράμε παντελόνια. Αδιάφορο αν αντί για για κοντομάνικη φανέλα, φοράμε πουκάμισα. Το μπάσκετ είναι για εμάς τρόπος ζωής και ψάχνουμε τη... μισή ευκαιρία να σηκωθούμε από την καρέκλα μας. Γιατί; Τι γιατί; Αφού... τα βλέπουμε όλα πορτοκαλί!

Αν δεν έχετε μπει ακόμα στο νόημα, ιδού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ