ΣΤΗΛΕΣ

Παπαδόπουλος: "Δεν υποτιμούν τον Αστέρα, τον φοβούνται"

Παπαδόπουλος: "Δεν υποτιμούν τον Αστέρα, τον φοβούνται"
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, πλέον οι αντίπαλες ομάδες δεν υποτιμούν τον Αστέρα, αλλά τον φοβούνται. Αυτό υποστήριξε στη Super Ball ο σκόρερ των Αρκάδων στο ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στη Super Ball και στους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη:

Για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: "Ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ είχε την κατοχή, αλλά χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Δεν βοήθησε και το γήπεδο. Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Μου έκανε εντύπωση πολύ αυτό. Ότι παπούτσια και να βάζαμε δεν μπορούσαμε να πατήσουμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησε αρκετά η αποβολή της ΑΕΚ. Από ένα σημείο και μετά κουράστηκαν κιόλας. Βέβαια, το να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται με 10 είναι και δύσκολο παράλληλα θέλει συγκέντρωση".

Για τον Αστέρα: " Δεν νομίζω ότι υποτιμάει κανείς πλέον τον Αστέρα. Θα έλεγα ότι τον φοβούνται. Δεν είναι τυχαίο ότι βγαίνει στο Europa League. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση και τους προπονητές. Είναι η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα".

Για τη ζωή στην Τρίπολη: "Είναι ήρεμα τα πράγματα στην Τρίπολη. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, υπάρχουν ρόλοι και νομίζω ότι για έναν ποδοσφαιριστή είναι ότι καλύτερο προκειμένου να βελτιωθεί και να δουλέψει".

Για τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε: " Μου είπε ο διαιτητής ότι είχε δώσει φάουλ σε άλλο παίκτη. Μου φάνηκε πολύ παράξενο. Ήταν εκτός φάσης, δύο παίκτες σπρώχτηκαν. Σε στημένα γίνονται αυτά. Εγώ δεν το κατάλαβα γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν αμαρκάριστος και γι' αυτό αντέδρασα έτσι".

Για την βελτιωμένη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια: "Στα δύσκολα ματς είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Εκεί δίνεις τα πάντα. Στα παιχνίδια που νομίζεις πως είναι στα μέτρα σου την πατάς".

Για τον στόχο της ομάδας φέτος: " Η δεύτερη θέση είναι πολύ δύσκολη. Βασικός στόχος είναι να μπει η ομάδα στα πλέι οφ. Υπάρχουν ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός που έχουν κόσμο, πίεση για αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερες στο δεύτερο γύρο".

Για το σύστημα του Αστέρα: "Νομίζω ότι το σύστημα του Αστέρα είναι συγκεκριμένο. Από εκεί και πέρα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ο κόουτς μας ζήτησε να το αλλάξουμε στο ημίχρονο γιατί στο πρώτο δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Έτσι στο δεύτερο προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ δεν το περίμενε πως θα αλλάζαμε σύστημα και νομίζω ότι το γεγονός αυτό έκανε τη διαφορά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ