ΣΤΗΛΕΣ

Μακ: "Να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα"

Μακ: "Να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα"
Μακ INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μάκ μίλησε στην εκπομπή Super Ball για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, τον Μπερμπάτοφ και την κόντρα με τον Ολυμπιακό.

"Φυσικά ήταν ντέρμπι. Από το 1ο λεπτό. Το γήπεδο ήταν γεμάτο. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά με την πίεση του κόσμου ανατρέψαμε τα δεδομένα με ένα καθαρό πέναλτι.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Έχουμε πολλά σημαντικά ματς στην πορεία, επομένως καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας αυτό που δώσαμε σήμερα", είπε αρχικά ο Ρόμπερτ Μακ.

Για το γεγονός ότι έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε δήλωσε: "Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Σε κάποιες στιγμές ήμουν άτυχος, σε κάποιες δεν λειτούργησα σωστά. Έχασε και ο Αθανασιάδης μία. Ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ στην πορεία για να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για την κόντρα με τον Ολυμπιακό: "Δεν θέλω να το συζητήσω γιατί έζησα και πέρυσι κάποια πράγματα. Εμείς έχουμε στόχο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε συγκεντρωμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σχολίασε: "Φυσικά είναι το Νο1 όνομα της ομάδας. Ποτέ ξανά δεν είχα τόσο γνωστό συμπαίκτη και δεν θυμάμαι πιο μεγάλη μεταγραφή όσο είμαι στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε σπουδαία πρωταθλήματα. Είναι πολύ σημαντικό και για το ελληνικό πρωτάθλημα να διαθέτει τέτοιο παίκτη. Μαθαίνουμε από αυτόν στις προπονήσεις. Σαφώς χρειάζεται χρόνο για να τον καταλάβουμε και να μας καταλάβει. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί από τον Μπερμπάτοφ".

Για το γεγονός ότι εφέτος αγωνίζεται σε διαφορετική θέση εξήγησε: "Είναι καλύτερα εφέτος, το βλέπετε κι εσείς. Μου δίνεται ο χώρος για να δημιουργήσω. Ο Μπερμπάτοφ και ο Αθανασιάδης παίρνουν κεφαλιές, μου ανοίγουν διαδρόμους, βέβαια εγώ προσπαθώ να δημιουργώ όπου κι αν αγωνίζομαι. Και σήμερα που στο τελευταίο εικοσάλεπτο αγωνίστηκα δεξιά, πάλι είχα ευκαιρίες. Πιστεύω όμως ότι πίσω από τον φορ μου δίνεται η ευκαιρία για να αποδώσω καλύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ