ΣΤΗΛΕΣ

Κωνσταντόπουλος: "Stoiximan και Ολυμπιακός δουλεύουμε με μακροπρόθεσμους στόχους"

Κωνσταντόπουλος: "Stoiximan και Ολυμπιακός δουλεύουμε με μακροπρόθεσμους στόχους"
INTIME SPORTS

O Δ/ντης Marketing και Επικοινωνίας της εταιρίας Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super BALL λίγο μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (video)

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (2/10) επισημοποίησε την συνεργασία με τον Stoiximan.gr την κορυφαία ελληνική εταιρία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο. Στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Stoiximan ντεμπούταρε στην φανέλα των "ερυθρολεύκων", που πέρασαν νικηφόρα από την Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ιντέγιε (27') και Μιλιβόγεβιτς (36').

Λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο Δ/ντης Marketing και Επικοινωνίας της εταιρίας Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super BALL.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος: "Είμαστε χαρούμενοι μιας και συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα η έναρξη της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό, αλλά τόσο η "Stoiximan" όσο και ο Ολυμπιακός έχουν μακροπρόθεσμους στόχους και γι' αυτούς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και οι δύο, τόσο ο καθένας στον τομέα του όσο και ενωμένοι μαζί σε κοινωνικές δράσεις.

O Ολυμπιακός, αναμφισβήτητα, είναι ένα από τα σημαντικότερα brands στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα, όπως επίσης και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ στον οποίο είμαστε επίσης χορηγοί. Κάθε χορηγία για μας είναι μια συνεργασία σε βάθος, δεν μένουμε μόνο στο εμπορικό κομμάτι αλλά αναπτύσσουμε από κοινού δράσεις με τις ομάδες σε δυο επίπεδα, τόσο όσον αφορά την εμπειρία που βιώνει κάθε φίλαθλος όσο και στις κοινωνικές δράσεις που αναπτύσσουμε σε συνεργασία με τις ομάδες".

Για τα δημοσιεύματα περί πρότασης χορηγίας προς τη Super League: "Εμείς υποβάλαμε στη Λίγκα μια πρόταση με συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα λήξης. Από τη στιγμή που πέρασε αυτή η μέρα και η ώρα και δεν είχαμε κάποια απάντηση δεν υπήρχε κάτι άλλο, σταμάτησαν εκεί οι συζητήσεις μας".

Για το πλαίσιο στο οποίο κινείται η εταιρία " Stoiximan" στον αθλητισμό: "Oi χορηγίες τόσο σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο έχουν σίγουρα τη μεγαλύτερη προβολή και αναγνωρισιμότητα, εντούτοις η εταιρίας μας στηρίζει αθλητές και συλλόγους και εθνικές ομάδες σε όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού. Στηρίζουμε πραγματικά τόσο αθλητές όσο και ομοσπονδίες και αθλήματα που έχουν πραγματικά ανάγκη γιατί οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι. Οι αθλητές αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες.

Η εμπειρία που έχω τον τελευταίο χρόνο με την επαφή μου με αυτά τα αθλήματα και αυτούς τους αθλητές είναι απλά μοναδική. Δεν μπορώ να περιγράψω τις αντιξοότητες κάτω απ' τις οποίες προπονούνται τα παιδιά αυτά και τον αγώνα που δίνουν για να προκριθούν τόσο στην Ολυμπιάδα όσο και γενικότερα για να επιβιώσουν. Το πρόβλημά τους πλέον είναι βιοποριστικό δεν είναι μόνο για να καταξιωθούν αθλητικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ