ΣΤΗΛΕΣ

Κατσικοκέρης: "Ο Λίνεν μας έκανε μαχητές"

Κατσικοκέρης: "Ο Λίνεν μας έκανε μαχητές"
Κατσικοκέρης INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε στην εκπομπή SuperBall και τόνισε πως παρά την βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ θα δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

"Σίγουρα υπάρχει κάτι θετικό που πρέπει να κρατήσουμε και αυτό μας είπε ο προπονητής μας στα αποδυτήρια. Αντιμετωπίσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός και σταθήκαμε καλά στο πρώτο μέρος.

Υπάρχουν δυο φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς όμως κρατάμε την εικόνα μας στο πρώτο μέρος που δείχνει την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις καθημερινά", είπε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ.

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ παρότι παίζει καλά έχει ακόμα πέντε βαθμούς, είπε:

"Δεν νομίζω πως είναι ψυχολογικό. Σε κάθε ματς προσπαθούμε να πάρουμε κάτι. Γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και το σημερινό ματς είναι παρακαταθήκη για τα επόμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα περιμένουμε και κάποιες εξελίξεις που ακούγονται θετικές (εννοεί τα διοικητικά). Ο κόσμος ήταν κοντά μας και μας στήριξε και τον ευχαριστούμε

Πραγματικά τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που μας μιλάει καθημερινά και μας φτιάχνει την ψυχολογία. Ακόμα και μετά την ήττα σήμερα τα λόγια του μας δίνουν τη δύναμη για τη συνέχεια. Αναφέρομαι φυσικά στον προπονητή μας, Έβαλντ Λίνεν".

Για τον προπονητή του, τόνισε: "Είναι πάνω απ όλα ένας πολύ καλός άνθρωπος που ξέρει πραγματικά πως να έρθει κοντά στην παίκτη. Έχει τη δική του φιλοσοφία και όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε με χαμηλά το κεφάλι και να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Έχει πολλές γνώσεις στο κομμάτι του προπονητή και αυτό το δείχνει ακόμα με τη συμπεριφορά του πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Προσπαθεί και μας κάνει αγωνιστές".

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις, δήλωσε: "Πιστεύω ότι υπάρχει μία αδικία. Ήμουν κοντά στη φάση και είδα πως υπήρχε χέρι του Χολέμπας. Δεν θέλω να κρίνω την διαιτησία, γιατί έδωσε και κάποιες φάσεις υπέρ μας. Απλά όταν μείναμε με δέκα παίκτες έπρεπε να δώσουμε τη διπλάσια ενέργεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ