Η Super BALL έχει όλο το καυτό ρεπορτάζ - superball-newsroom - SPORT 24
SUPERBALL-NEWSROOM

Η Super BALL έχει όλο το "καυτό" ρεπορτάζ

Η Super BALL έχει όλο το "καυτό" ρεπορτάζ

Οι ρεπόρτερ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και AEK έδωσαν σε άλλα μία εκπομπή Super BALL όλα τα τελευταία νέα των ομάδων (videos)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη "μάχη" με την Μπάγερν, ο Παναθηναϊκός "βράζει" μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και η ΑΕΚ ζει σε ρυθμούς Μπουονανότε. Το ρεπορτάζ τρέχει, είναι "καυτό" και μέσα από την εκπομπή Super BALL με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη, οι ρεπόρτερ των ομάδων σας ενημέρωσαν αναλυτικά.

Δείτε τα videos όπου ο Γιώργος Περπερίδης δίνει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο Πέτρος Παπαμακάριος αυτό του Παναθηναϊκού και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αντίστοιχα της ΑΕΚ:

SHARE:
ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24