ΣΤΗΛΕΣ

Κυριακή με SUPER BALL LIVE

Κυριακή με SUPER BALL LIVE

Aυτή την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου (22.45) όπως και κάθε αγωνιστικό βράδυ, ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης μαζί με ένα γεμάτο ρόστερ από δημοσιογράφους και σχολιαστές, σας περιμένουν στη SUPER BALL σε μια φουλ της μπάλας και της δράσης Live Web TV εκπομπή.

Η μπάλα θέλει την Κυριακή της και η Κυριακή θέλει την μπάλα, αλλά και την εκπομπή της. Υπό αυτό το ποδοσφαιρικό θεώρημα, η εκπομπή SUPER BALL έχει ένα και μοναδικό στόχο: να γεμίσει τις WEB TV βραδιές σας, με γκολ, highlights, επώνυμο και καθαρό σχόλιο, διαδραστικότητα και κυρίως συζήτηση με εσάς, για όσα προκύπτουν σε μια Κυριακή γεμάτη από Superleague, ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο και μια συνεχόμενη αθλητική δράση.

Η εκπομπή κάνει σέντρα, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα των κυριακάτικων αγώνων της Superleague (μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε αυτή τη σελίδα ) με συνεχές ρεπορτάζ, σχόλιο, στιγμιότυπα, αναλύσεις, κριτική φάσεων, αλλά και διαγωνισμούς.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μοιράζει την μπάλα σε όλη τη διάρκεια των 90+ λεπτών της εκπομπής και ο Θέμης Καίσαρης παίζει, σχολιάζει και καλύπτει και τις δύο γραμμές, με καυστική, σοβαρή, αλλά και χιουμοριστική διάθεση, ανάλογα με το θέμα, το κλίμα και το πώς έχει ξυπνήσει το πρωί.

Μαζί τους ένα γεμάτο ρόστερ από ρεπόρτερ όλων των μεγάλων ομάδων (Δημήτρης Χριστοφιδέλης, Δημήτρης Κριτής, Βαγγέλης Αρναούτογλου, Κώστας Πετρωτός), έγκριτους δημοσιογράφους και σχολιαστές (Θανάσης Κρεκούκιας, Παντελής Διαμαντόπουλος, Μπάμπης Τσιμπίδας, Παναγιώτης Γκαραγκάνης, Σταύρος Καραϊνδρος και άλλοι πολλοί), ενώ οι διευθυντές του Sport24.gr και του Contra.gr, Γιάννης Φιλέρης και Μανόλης Γρηγοράκης αντίστοιχα, δίνουν το δικό τους τόνο στην παρέα της SUPER BALL , την αθλητική εκπομπή της Κυριακής.

Μείνετε συνδεδεμένοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ