ΣΤΗΛΕΣ

Εθνική Ελλάδας, Καραγκούνης και Μίτσελ

Εθνική Ελλάδας, Καραγκούνης και Μίτσελ
INTIME SPORTS

Όλα τα νέα της Εθνικής από Βραζιλία μετά τον ηρωικό αποκλεισμό και LIVE σχόλιο από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ για το Μουντιάλ. Να σταματήσει ή όχι ο "Κάρα"; Μόνο στην Super BALL, σήμερα στις 21:00.

Η Εθνική μας ομάδα, δεν τα κατάφερε. Πάλεψε μέχρι τέλους, πίστεψε στον θρίαμβο, έφτασε κοντά, όμως για λεπτομέρειες, το ταξίδι της ολοκληρώθηκε στους "16" του Μουντιάλ.

Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει αυτή την ομάδα, που έκανε περήφανο το ελληνικό φίλαθλο κοινό, ουδείς δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί τη μεγάλη τους προσπάθεια και να υποκλιθεί στο πάθος της.

Όλα αυτά, καθώς και την (ενδεχόμενη;) αποχώρηση του αρχηγού μας, Γιώργου Καραγκούνη από την Εθνική, θα τα συζητήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (21:00) στην εκπομπή Super BALL.

Μαζί μας θα είναι και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος θα σχολιάσει όσα έχει δει από το φετινό Μουντιάλ.

Η ποδοσφαιρική μας παρέα σας περιμένει στις 21:00 για πλούσιο ρεπορτάζ, κουβέντα, ανάλυση, δώρα και τη συνέντευξη του Ισπανού προπονητή. Μην το χάσετε..

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ