SPORT24

"Ζήσαμε το χάος!"

A Belgian police officer and soldiers patrol in a shopping area after security was tightened following the fatal attacks in Paris, in Brussels, Belgium, November 21, 2015. REUTERS/Francois Lenoir
A Belgian police officer and soldiers patrol in a shopping area after security was tightened following the fatal attacks in Paris, in Brussels, Belgium, November 21, 2015. REUTERS/Francois Lenoir A BELGIAN POLICE OFFICER AND SOLDIERS PATROL IN A SHOPPING AREA AFTER SECURITY WAS TIGHTENED FOLLOWING THE FATAL ATTACKS IN PARIS, IN BRUSSELS, BELGIUM, NOVEMBER 21, 2015. REUTERS/FRANCOIS LENOIR

Ο Γιάννης Συναχείρης, κάτοικος Βρυξελλών και υπάλληλος της Κομισιόν, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και περιέγραψε το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Μάαλμπεκ! (AUDIO)

Ο Γιάννης Συναχείρης, κάτοικος Βρυξελλών και υπάλληλος της Κομισιόν, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη και περιέγραψε το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Μάαλμπεκ!

Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό: "Είναι πέρα από κάθε φαντασία. Είμαι τυχερός γιατί ήμουν στον συρμό πίσω από εκείνο που έγινε το δυστύχημα. Με πήρε ένας συνάδελφος, να κατέβω γιατί έγινε έκρηξη. Έφτασα στο γραφείο που εργάζομαι που είναι απέναντι από την στάση που έγινε η έκρηξη. Υπήρχε κόσμος με αίματα παντού. Ήταν ένα χάος!".

Για την διαδρομή που ακολουθεί: "Την κάνω κάθε μέρα την διαδρομή για να πάω στο γραφείο".

Για το πως έμαθε για το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο: "Ξυπνάω το πρωί με καλούν φίλοι από την Ελλάδα και με ρώτησαν αν μένω κοντά στο αεροδρόμιο. Βλέπαμε και στα δικά μας μέσα τι έγινε και αμέσως μετά έγινε αυτό".

Για το κλίμα στις Βρυξέλλες μετά τα χτυπήματα: "Ο κόσμος δεν ήταν μέσα. Έκλεισαν τα καταστήματα όλη η πόλη, αλλά ο κόσμος ήταν έξω, να βοηθήσει να μάθει. Το βράδυ πήγαν με λουλούδια στον δρόμο του χρηματιστηρίου. Δεν μπορούμε να αφήσουμε κάποιους να μας πουν πως θα ζήσουμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι άνθρωποι αυτοί που δεν δέχονται τον δυτικό πολιτισμό, θέλουν να επιβάλουν τον δικό τους κόσμο"

Για την ενημέρωση που υπήρχε: "Οι γερμανικές αρχές είχαν ενημερώσει τις βελγικές αρχές και στην όλη περιοχή του Μόλενμπεκ είναι γνωστή γειτονιά, εκεί έπιασαν και τον Αμπντεσλάμ. Είχαν ενημερώσει και τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που έμεναν αυτοί οι άνθρωποι. Αλλά η βελγική αστυνομία ήταν κατώτερη των περιστάσεων".

Για το αν είναι κλειστό το αεροδρόμιο των Βρυξελλών: "Το αεροδρόμιο είναι κλειστό. Το Σαρλερουά που είναι πιο μεγάλο λειτουργεί και έχει κίνηση"

Για το αν σήμερα ο κόσμος πήγε στις δουλειές του: "Η πόλη, επειδή είμαστε στο κέντρο, ο κόσμος πάει κανονικά στην δουλειά του. Όλοι πάνε στις δουλειές με το αυτοκίνητο, γιατί δεν λειτουργούν τα μέσα. Δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή. Πολλοί όμως δουλεύουν και από το σπίτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ