SPORT24

"Χαιρόμαστε τη συμμετοχή ως Sport24 Radio"

"Χαιρόμαστε τη συμμετοχή ως Sport24 Radio"

Ο CEO της 24 Media, Σταύρος Δρακουλαράκος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στη Μεσσηνία, Σωτήρη Γεωργίου. Τι είπε με τη σειρά του ο υπερμαραθωνοδρόμος, Ντιν Καρνάζης.

Για το Navarino Challenge: " Χαιρόμαστε τη συμμετοχή ως Sport24 Radio. Είναι η δεύτερη χρονιά που στηρίζουμε τη διοργάνωση. Είμαστε χαρούμενοι και κουρασμένοι, διότι τρέχουμε και εμείς.

Το κόλπο για να φαίνεσαι ξεκούραστος είναι να σταματάς 500 μέτρα πριν από τον τερματισμό, να παίρνεις μία ανάσα και μετά να τερματίζεις άνετα. Η διαδρομή φέτος ήταν πιο δύσκολη, αλλά και πιο ωραία.

Επόμενο μεγάλο γεγονός για εμάς είναι ο Μαραθώνιος της Αθήνας, όπου συμμετέχουμε επικοινωνιακά για όγδοο χρόνο και έχει κάθε φορά μεγαλύτερη συμμετοχή".

Για το πόσο εύκολο είναι να συμμετάσχει κάποιος σε τέτοιες διοργανώσεις: " Το παν είναι να κλείσει η πόρτα του σπιτιού και εσύ να είσαι απέξω. Όλα τα άλλα θα γίνουν".

"Κάθε χρόνο και καλύτερο το Navarino Challenge"

Ο υπερμαραθωνοδρόμος, Ντιν Καρνάζης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Είναι η καλύτερη χρονιά. Κάθε χρόνο η διοργάνωση πηγαίνει όλο και καλύτερα. Στόχος είναι να τρέχω μαζί με όλο τον κόσμο. Στις ΗΠΑ ενημερωνόμαστε για την πορεία της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα. Όποτε έρχομαι βλέπω την ελπίδα στον κόσμο.

Κάθε δρομέας έχει στο νου του πως πρέπει να είναι δυνατός. Το τρέξιμο δεν έχει κάποια οικονομική επιβάρυνση. Πολλοί Έλληνες αναζητούν δικαιολογίες για να μη τρέξουν. Είναι καλύτερα αντί να αγοράσεις τσιγάρα, να αγοράσεις παπούτσια.Πάνω απ” όλα πρέπει να είμαστε υγιείς και να προσέχουμε τον εαυτό μας. Κάθε εβδομάδα έχω και έναν αγώνα. Η μητέρα μου είναι από την Ικαρία, πήγα φέτος κι εξερεύνησα το νησί τρέχοντας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ