SPORT24

Βουγιούκας: "Πρέπει να συνεισφέρουν όλοι"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ίαν Βουγιούκας και ο Ντίνος Μήτογλου μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και τον Θοδωρή Φελάνη για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στον Άρη.

Λίγα λεπτά μετά την άνετη εκτός έδρας επικράτηση επί του Άρη , ο Ίαν Βουγιούκας και ο Ντίνος Μήτογλου μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Nick Galis Hall. Ο αρχηγός των "πρασίνων" αναφέρθηκε:

Στην εικόνα της αναμέτρησης και την εύκολη νίκη: "Ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός στην αρχή αλλά στη συνέχεια πετύχαμε κάποιους εύκολους πόντους και πήραμε τα ριμπάουντ. Ήταν στο χέρι μας και καταφέραμε να το κάνουμε εύκολο".

Στους τομείς που πρέπει να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκό για τη συνέχεια: "Πρέπει να συνεισφέρουν όλοι οι παίκτες. Είναι αδύνατον να παίξουν και οι δώδεκα παίκτες αλλά όποιος μπαίνει, πρέπει να δίνει το 100%".

Στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο: "Πρώτα είναι το ματς με την Αρμάνι την ερχόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα παίξουμε τέσσερα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Έχουμε ένα δύσκολα πρόγραμμα αλλά πρώτα θα κοιτάξουμε το ματς που έρχεται με την Αρμάνι Μιλάνο".

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε:

Για την επικράτηση κόντρα στον Άρη: "Το ματς κρίθηκε όταν αποφασίσαμε να παίξουμε άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου. Καταλάβαμε την δύναμη μας στην άμυνα και την αθλητικότητά μας και το εκμεταλλευτήκαμε".

Για την επιστροφή στις νίκες και όσα πρέπει να προσέξουν οι "πράσινοι": "Σίγουρα το πρόγραμμα είναι απαιτητικό αλλά είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει σε κάθε προπόνηση να παίζουμε δυνατά και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να προχωράμε στο επόμενο ματς".

Για τα συναισθήματα του, μετά την επιστροφή στο "Nick Galis Hall": "Σίγουρα, ήρθαν παλιές αναμνήσεις αλλά ήταν ένα παιχνίδι, είμαστε επαγγελματίες και για 40 λεπτά αντίπαλοι. Έρχονται πολλές αναμνήσεις στο μυαλό μου αλλά η δουλειά συνεχίζεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ