SPORT24

Βλάχος: "Σαν προημιτελικός με την Έγκερ"

Ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στον Κώστα Ταγκαλάκη, αμέσως μετά την νίκη των Πειραιωτών επί της Σπαντάου με 12-3 για το Champions League

Ο αήττητος Ολυμπιακός διέλυσε την Σπαντάου με 12-3 στον Πειραιά για την 9η αγωνιστική του Champions League και ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε για την αναμέτρηση.

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί της Σπαντάου με 12 – 3: “Θέλαμε να κάνουμε του πρώτο από τα δύο βήματα έχουμε, για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου. Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά το παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό. Οι μέρες είναι λίγο περίεργες για να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η ποιότητα της ομάδας μας φάνηκε στην πορεία του αγώνα και καταφέραμε να κάνουμε ένα πολύ εύκολο παιχνίδι στα τελευταία δύο οκτάλεπτα και να πάρουμε μια καθαρή νίκη”.

Για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Έγκερ: “Τώρα έχουμε το τελευταίο ματς του ομίλου κόντρα στην Έγκερ, εδώ. Για εμάς είναι σαν προημιτελικός, καθώς αν κερδίσουμε πάμε απευθείας στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Γι΄ αυτό θα έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να παίξουμε καλύτερα απ΄ ότι σήμερα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ