SPORT24

Βιερίνια: "Πρέπει να αλλάξουμε, αν θέλουμε να πάμε για πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνιο Βιερίνια, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αντελίνιο Βιερίνια μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Χρήστο Μπάλλο,μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ 2-2 με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Για την ισοπαλία 2-2 του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο ο Αντελίνιο Βιερίνια σχολίασε:
“Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε και παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να το αλλάξουμε αυτό . Πάλι όμως δεν κερδίσαμε εκτός έδρας και είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά όπως συμβαίνει στα εκτός έδρας δεν μπορέσαμε πάλι να κερδίσουμε και είναι δύσκολο να βρούμε δικαιολογίες.

Συνέχεια λέμε ότι έχουμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάζουμε γκολ και ότι αυτό θα αλλάξει στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε και να βρούμε τι φταίει για να αλλάξουμε αυτή την εικόνα, επειδή στο τέλος το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο παιχνίδι”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο είπε:
“Την πρώτη ευκαιρία στο β΄μέρος εμείς την κάναμε. Από τη στιγμή που κάναμε όμως λάθη, φάγαμε γκολ. Ψυχολογικά ο αντίπαλος ήταν καλύτερα. Μπήκε δυνατά, επειδή έτσι έπρεπε για να βάλει γκολ και να κερδίσει. Μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα πρέπει να παίζει δυνατά και συγκεντρωμένα για να κερδίζει. Πολλές φορές δεν μετράει η εικόνα, αλλά το αποτέλεσμα.

Στο τέλος βάλαμε ένα γκολ, ισοφαρίσαμε και τουλάχιστον πήραμε έστω ένα βαθμό. Πρέπει όμως να το αλλάξουμε αυτό, αν θέλουμε να πάμε για πρωτάθλημα. Πρέπει να παίζουμε 90 λεπτά και όχι 80 ή 75 και στα υπόλοιπα λεπτά να είμαστε σαν κοιμισμένοι. Αυτά τα λεπτά που εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε ο Πανιώνιος έβαλε 2 γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος όμως στο τέλος με δύο σουτ έβαλε δύο γκολ, ενώ εμείς δεν ξέρω πόσα σουτ κάναμε για να βάλουμε δύο γκολ. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ