SPORT24

Τσάπας: "Κοιτούσαμε ψηλά, αλλά όχι τόσο"

Τσάπας: "Κοιτούσαμε ψηλά, αλλά όχι τόσο"

Ο πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπας, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fast Break" με τον Σπύρο Καβαλιεράτο.

Ο Φάρος Κερατσινίου, παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, διαθέτει ένα ρόστερ επιπέδου Basket League. Ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να αποκτήσει ο σύλλογος αυτή τη δυναμική.

Φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του SPORT24 RADIO 103,3 και μίλησε τόσο για τη νίκη επί του Λαυρίου στο Κύπελλο, όσο και για το εξαιρετικό ρόστερ του Φάρου Κερατσινίου.

Για την εύκολη νίκη επί του Λαυρίου: "Ούτε εμείς το φανταζόμασταν ότι θα πήγαινε τόσο εύκολα το παιχνίδι. Για εμάς είναι μία καινούρια εμπειρία να είμαστε στους «12» του Κυπέλλου, ο κόσμος μάς δίνει χαρά, διότι γεμίζει το γήπεδο και προχωράμε. Επόμενος αντίπαλος είναι τα Τρίκαλα που είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Είναι κουτό να θεωρούμαστε φαβορί κόντρα σε ομάδες που είναι χρόνια στην Α1. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε, για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούσε να περάσει από το μυαλό μας αυτό, όταν ήμασταν στην ΕΣΚΑΝΑ. Κοιτούσαμε ψηλότερα, αλλά όχι αυτό που έχουμε καταφέρει ως τώρα".

Για τον κόσμο: "Στα τρία ματς η παρουσία του κόσμου ήταν πέρα από τις προσδοκίες. Είναι πολύ καλό για την ομάδα να παίζει σε γεμάτο γήπεδο και είναι επιστέγασμα των προσπαθειών μας. Θα έρθει και άλλος κόσμος στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια".

Για το αν η ομάδα μπορεί να θεωρηθεί οι… γκαλάκτικος της Α2: "Αυτά φαίνονται στο γήπεδο. Είμαστε νεοφώτιστοι και δεν μπορούμε να λέμε τέτοια πράγματα. Είναι προκλητικό για τους αντιπάλους που έχουν και αυτοί που πολύ καλές ομάδες. Πάντως, και εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ