SPORT24

Το Sport24 Radio 103,3 ήρθε στο σπίτι του!

Το Sport24 Radio 103,3 ήρθε στο σπίτι του!

Χρειάστηκαν έξι μήνες για να έρθει το Sport24 Radio 103,3 στα νέα του γραφεία αλλά άξιζε η υπομονή! Δείτε το βίντεο από την πρώτη ημέρα, με πρωταγωνιστές τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που άφησαν τα μικρόφωνα για να κάνουν δηλώσεις on camera.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος υποστηρίζει πως κουβάλησε κούτες (δεν το έκανε), ο Γιάννης Φιλέρης τονίζει πως ο διευθυντής του, είναι ενοχλητικός παρτενέρ, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας λέει πως είναι ο νέος ιδιοκτήτης και κάτι άλλο που κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα, ενώ ο Διονύσης Βερβελές πανηγυρίζει που θα είναι πιο κοντά στην παραλία!

Όλοι εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι με τα ευάερα και ευήλια γραφεία (Καραλής speaking), με τον Αντρέα Παλομπαρίνι να έχει ένα και μόνο πρόβλημα που ακούει στο όνομα, Παντελής Βλαχόπουλος (συμπαραγωγός στο SPORT 24 Magazino).

Φυσικά υπάρχουν και οι καλοί οικοδεσπότες που υποδέχθηκαν το SPORT24 Radio 103,3: Ο διευθυντής του Sport24.gr και παραγωγός στην εκπομπή " Τα μάτια σου 24", Δημήτρης Κωνσταντινίδης που υποσχέθηκε πως από εδώ και πέρα θα παίξουμε ακόμα πιο δυνατά, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος που μίλησε για τη συνάντηση με το αδερφάκι μεγάλο αδερφό, το Sport24.gr και ο αρχισυντάκτης του Sport24.gr, Θοδωρής Ρούσσος που καλωσόρισε τους συναδέλφους του στον ραδιόφωνο στα νέα γραφεία. Με δύο λέξεις (τις είπε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου): Ωραία Φάση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ