SPORT24

Τα playoffs της EuroLeague συνεχίζονται στον Sport24 Radio 103,3

Τα playoffs της EuroLeague συνεχίζονται στον Sport24 Radio 103,3

Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός συνεχίζουν την προσπάθεια τους για την πρόκριση τους στο Final 4 της EuroLeague, στην Κωνσταντινούπολη και ο Sport24 Radio 103,3 είναι παρών στις μάχες τους εντός παρκέ.

Απόψε στις 21:00 ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει να νικήσει τη Φενερμπαχτσέ και να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1 πριν οι αγώνες μεταφερθούν στην Κωνσταντινούπολη και την έδρα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από το ΟΑΚΑ μεταδίδουν ο Γιάννης Λαμπίρης με τον Γιάννη Κουβόπουλο. Με την λήξη σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος.

Αμέσως μετά, η σκυτάλη περνάει στον Στέφανο Τριαντάφυλλο και στον Μάνο Μίχαλο, οι αναλύουν τη δράση του αγώνα του ''τριφυλλιού'', όπως και της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια, ενώ οι δημοσιογράφοι του σταθμού μεταφέρουν ρεπορτάζ και δηλώσεις στους 103,3.

Στη μία τα ξημερώματα οι Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος περιμένουν τις δικές σας απόψεις στο 2106076000.

Την Παρασκευή (21/04, 21:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ''Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας'' την Αναντολού Εφές, με στόχο τη δεύτερη νίκη στην έδρα του, πριν οι ''ερυθρόλευκοι'' ταξιδέψουν στο ''Αμπντί Ιπεκτσί''. Στην μετάδοση ο Σπύρος Καβαλιεράτος με τον Δημήτρη Σκούρτα. Το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος.

Στις 23:00 ο Στέφανος Τριαντάφυλλος με τον Μάνο Μίχαλο σκοράρουν για το... 103-101, αναλύουν τον αγώνα των Πειραιωτών, το άλλο ματς της βραδιάς, Ρεάλ Μαδρίτης – Νταρουσάφακα, αλλά και όλη την αγωνιστική εβδομάδα των play offs της EuroLeague, ενώ οι δημοσιογράφοι του Sport24 Radio μεταφέρουν στους 103,3 ρεπορτάζ και δηλώσεις.

Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος στη μία τα ξημερώματα ''ανοίγουν'' τις γραμμές και σας περιμένουν για... κουβέντα!

Όλη η δράση στα παρκέ της Ευρώπης #paizeidynata στον Sport24 Radio 103,3!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ