SPORT24

"Στόχος τώρα το Πρωτάθλημα"

Οι σέντερ του Παναθηναϊκού, Ραντούλιτσα και Κούζμιτς, μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3, μετά την ήττα των πράσινων από την Λαμποράλ Κούτσα με 84-75, για τον αποκλεισμό τους από την Euroleague και τους στόχους της ομάδας από εδώ και μπρος.

Οι σέντερ του Παναθηναϊκού Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και στον Σπύρο Κοντό, μετά την ήττα των πράσινων από την Λαμποράλ Κούτσα με 84-75, για τον αποκλεισμό τους από την Ευρωλίγκα και τους στόχους της ομάδας από εδώ και μπρος

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: " Οι αντίπαλοι σούταραν εξαιρετικά στην τελευταία περίοδο. Αυτό έδωσε την νίκη στην Λαμποράλ. Έπρεπε να νικήσουμε σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους. Στόχος μας τώρα είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για να παλέψουμε για την κατάκτησή του”.

Όγκνιεν Κούζμιτς: “Οι παίκτες της Λαμποράλ σούταραν με πολύ καλά ποσοστά στην τελευταία περίοδο και σε επιθέσεις που έγιναν πάνω σε άμυνα. Και τα τρία παιχνίδι ήταν σημαντικά. Δεν πήραμε όμως τη νίκη σε κανένα από αυτά και έτσι ήρθε ο αποκλεισμός. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι και ο κύριος στόχος μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ