SPORT24

"Στόχος κάθε χρόνο η κορυφή της Ευρώπης"

"Στόχος κάθε χρόνο η κορυφή της Ευρώπης"

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, με τον Μάρκο Μίσιτς, φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό". Διαβάστε τι δήλωσαν αμφότεροι.

Η αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, με τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας πόλο γυναικών του Εθνικού και προπονητή των νέων ανδρών του συλλόγου, Μάρκο Μίσιτς, φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.

Οι δηλώσεις της αρχηγού της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώς Μανωλιουδάκη:

Για την πρόκριση της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας: «Για ακόμα μία φορά περάσαμε στους «8» της Ευρώπης και τώρα περιμένουμε τον αντίπαλο μας».

Για το επίπεδο του ελληνικού πόλο: «Εμείς με τη Βουλιαγμένη είμαστε οι καλύτεροι και θεωρητικά θα φτάσουμε και στους τελικούς. Η Βουλιαγμένη στην Ευρώπη ήταν άτυχη γιατί ήταν σε πολύ δύσκολο όμιλο. Ο Εθνικός κάνει την προσπάθεια του τώρα και έχει προσδοκίες. Είναι καλό αυτό, γιατί πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης: «Κάθε χρόνο στόχος μας είναι η κορυφή της Ευρώπης».

Για το αν μπαίνουν νέα κορίτσια στο πόλο: «Τα τελευταία χρόνια και μετά τις επιτυχίες, κάτι που βοηθάει, έρχονται μικρά κορίτσια στο πόλο. Βοηθάει και το άθλημα. Γιατί έχει και την μπάλα για να παίζεις. Δεν μετράς… πλακάκια, κολυμπώντας».

Για τον λόγο που σταμάτησε από την Εθνική: «Είχα στο μυαλό μου ότι δεν θα πάω στο Τόκιο. Οπότε θεώρησα άδικο κάποια να μην παίζει και σκέφτηκα να αποχωρήσω τώρα. Θα μου λείψει πάρα πολύ. Ήδη στο πρώτο κάλεσμα που δεν ήμουν ένιωσα κάπως. Όμως κάποια στιγμή όλα τα ωραία τελειώνουν».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είμαστε σχεδόν η Εθνική ομάδα και αυτό είναι καλό. Οι παίκτριες της Εθνικής στην ουσία είναι από εμάς και τη Βουλιαγμένη».

Για το αν υπάρχει ταλέντο στις νέες ηλικίες:« Υπάρχει ταλέντο και αυτό είναι το ευχάριστο».

Μάρκο Μίσιτς: «Στην Ελλάδα λείπει η οργάνωση»

Οι δηλώσεις τουτεχνικούσυμβούλου της ομάδας πόλο γυναικών του Εθνικού και προπονητή των νέων ανδρών του συλλόγου, Μάρκο Μίσιτς:

Για το ποιες ομάδες έχουν το περισσότερο ταλέντο στους νέους άνδρες: «Είναι ο Ολυμπιακός, η Βουλιαγμένη, το Παλαιό Φάληρο. Η Γλυφάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει και δικό της κολυμβητήριο».

Για το αν υπάρχει ταλέντο στους νέους πολίστες: «Κάτι θα έρθει από αυτά τα παιδιά. Δυστυχώς είμαστε πίσω από τη Σερβία. Λείπει η οργάνωση. Δεν είναι τόσο θέμα τα λεφτά. Όλοι στη Σερβία δουλεύουν στο πρόγραμμα της ομοσπονδίας. Όλα τα παιδιά πρέπει να κάνουν το ίδιο πράγμα. Το να παίζουν οι υποδομές το ίδιο πόλο με την πρώτη ομάδα, προς το παρόν γίνεται μόνο στον Ολυμπιακό».

Για το αν του αρέσει ο Πειραιάς: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Πειραιάς, γιατί μου θυμίζει τη γειτονιά μου στο Βελιγράδι».

Για το πως ένιωθε όταν σταμάτησε το πόλο: «Όταν σταμάτησα ένιωθα έτοιμος. Έμεινα στην πισίνα, γιατί είναι η ζωή μου».

Για το αν παρακολουθεί τη σύζυγο του Φιλιώ Μανωλιουδάκη στους αγώνες της και αν της κάνει παρατηρήσεις: «Εννοείται πάω και την βλέπω και τις κάνω παρατηρήσεις όταν πρέπει».

«Στην αρχή δεν δέχομαι τις συμβουλές της αλλά μετά πάντα σταματάω και τον ακούω. Αυτό μου έχει κάνει καλό, γιατί έρχεται και από μία μεγάλη σχολή του πόλο», τόνισε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Φιλιώς Μανωλιουδάκη και το Μάρκο Μίσιτς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ