SPORT24

Σαΐνιο: "Νέος και ταλαντούχος ο Μάρκο Σίλβα"

Σαΐνιο: "Νέος και ταλαντούχος ο Μάρκο Σίλβα"

Ο Κάρλος Σαΐνιο, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον Μάρκο Σίλβα και τα στοιχεία που μπορεί να δώσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, για τον Αντρέ Σιμόες, τον Λιονέλ Πόντες και άλλα θέματα. Αναλυτικά η συνέντευξή του.

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού και πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου της Σετούμπαλ, Κάρλος Σαΐνιο, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον Μάρκο Σίλβα και τα στοιχεία που μπορεί να δώσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, για τον Αντρέ Σιμόες, τον Λιονέλ Πόντες και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 41χρονου Πορτογάλου τεχνικού:

Η άποψη του για τον Μάρκος Σίλβα: «Είναι ένας νέος προπονητής, αρκετά ταλαντούχος. Τον γνώριζα και σαν παίκτη».

Για το γεγονός ότι θα είναι ο τρίτος Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τους Ζαρντίμ και Περέιρα: «Ο Μάρκος Σίλβα είναι μεγάλος προπονητής, παίζει 4-3-3 όπως οι περισσότεροι Πορτογάλοι. Για τον Ζαρντίμ και Περείρα εγώ θα πω ότι οι πορείες τους στον Ολυμπιακό μπορούν να θεωρηθούν πετυχημένες».

Για το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Μάρκο Σίλβα: «Το σύστημα είναι 4-3-3, μπορεί να αλλάξει και σε 4-4-2 ανάλογα με τους παίκτες που έχει στην διάθεση του».

Τι στυλ ποδοσφαίρου παίζουν οι ομάδες του: «Θα παίξει καλό ποδόσφαιρο, όλα όμως εξαρτώνται από τους παίκτες, κυρίως από τους Λατίνους που έχουν μεγαλύτερη φαντασία στο παιχνίδι τους».

Οι αναμνήσεις του από τον Παναθηναϊκό: «Έχω αρκετούς φίλους στην Ελλάδα, θυμάμαι το πέρασμα μου από τον Παναθηναϊκό όπου είχα αρχικά προπονητή τον Φερνάντο Σάντος και μετά τον Σέρχιο Μαρκαριάν».

Για τον Αντρέ Σιμόες της ΑΕΚ: «Είναι ένας παίκτης που δουλεύει αρκετά και η ΑΕΚ θα κερδίσει πολλά από τον συγκεκριμένο παίκτη».

Για τον τεχνικό του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες: «Είναι πολύ καλός προπονητής, έχει κάνει καλές επιλογές και στην Εθνική Πορτογαλίας όταν ήταν στο πλευρό του Μπέντο. Το σημαντικό είναι να του δοθεί χρόνος γιατί εργάζεται για πρώτη φορά στο εξωτερικό».

Για την μετακίνηση του Ζεσούς από την Μπενφίκα στην Σπόρτινγκ: «Στην Πορτογαλία δεν είναι συνηθισμένοι στις αλλαγές. Μετά από 6 χρόνια βαρέθηκε και ήθελε να αλλάξει κάτι στην ζωή και την καριέρα του».

Για τον Δημήτρη Πέλκα του ΠΑΟΚ: «Θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, είναι ταλέντο. Μεγάλος επαγγελματίας».

Για τον Ανδρέα Σάμαρη: «Ήταν σημαντική η συμβολή του Ζεσούς στην παρουσία του Σάμαρη στην Μπενφίκα, ενώ είναι πλέον σημαντικό στέλεχος και για την Εθνική».

Οι προσωπικοί του στόχοι: «Ολοκληρώνω τα σεμινάρια προπονητικής, έχω προτάσεις για να δουλέψω σαν βοηθός αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη».

Για την κρίση στην Ελλάδα: «Ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη απάντηση με το όχι. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, όμως στην πορεία τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Ακούστε τί δήλωσε ο Κάρλος Σαΐνιο στην εκπομπή "Ιστορίες για παρέες" #paizeidynata

Posted by SPORT 24 Radio on Saturday, July 11, 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ