SPORT24

Ρότσα: "Να παλέψουν για τους ομίλους"

Ρότσα: "Να παλέψουν για τους ομίλους"
REPORTER IMAGES

Στις αναμετρήσεις με την Μπριζ και την πρόκληση που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με δηλώσεις του στον Sport24 Radio.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio και την εκπομπή “Sport24 Magazino”, με τον Παντελή Βλαχόπουλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για την Μπριζ:
" Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για να φτάσεις να παίζεις προκριματικά champions League έχεις περάσει από μια δοκιμασία μεγάλη και πας για τους ομίλους. Οι αναμνήσεις που έχω εγώ από τη Μπριζ δεν είναι καλές αλλά ελπίζω ν” αλλάξει τώρα".

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα ή μειονέκτημα το γεγονός ότι οι αγώνες γίνονται νωρίς:
"Νομίζω ότι οι δύο ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Δεν μπορείς να βρεις δικαιολογία. Στο ίδιο επίπεδο της προετοιμασίας βρίσκονται και γνωρίζουν ότι θα δώσουν σημαντικούς αγώνες σε λίγες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με ένα όνειρο που ίσως να έχει ένα πλεονέκτημα λόγω καιρού στο πρώτο παιχνίδι".

Για τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αναστασίου:
"Τον Εσιέν πρέπει να τον περιμένουμε. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν δώσει πολλές μάχες για να φτάσουν ψηλά. Ο Παναθηναϊκός έχει μια βάση παικτών που είναι πολύ καιρό μαζί. Έχουμε ένα φιλικό να δούμε τις νέες προσθήκες αλλά δεν θα δούμε τον Εσιέν. Η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι καθώς ο Παναθηναϊκός τον ήθελε γι” αυτά τα ματς. Αλλά οι παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι θα δώσουν τα πάντα για να ξεπεράσουν τη Μπριζ. Όποιος και να παίξει, ο Παναθηναϊκός έχει μια μεγάλη ευκαιρία και μακάρι να ζήσουμε τις παλιές χρονιές. Όσο για τον Γιάννη Αναστασίου, μακάρι όλοι οι παράγοντες να στηρίζουν έτσι τους προπονητές. Έχει προχωρήσει βήμα-βήμα και έχει τώρα μια ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να μπει στους ομίλους τόσο για το κύρος του όσο και το οικονομικό κομμάτι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ