Ροκάκης: "Η ισχύς εν τη ενώσει"

Ροκάκης: "Η ισχύς εν τη ενώσει"

Ο πρόεδρος του Κισσαμικού/Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 στην εκπομπή "Το 10 το κακό" για τη συγχώνευση των δύο ομάδων. (AUDIO)

Ο πρόεδρος του Κισσαμικού/Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Το 10 το κακό" για τη συγχώνευση των δύο ομάδων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ένωση του Κισσαμικού με τα Χανιά: "Στο πλαίσιο του γενικότερου περιβάλλοντος τα τελευταία έτη και οι επαγγελματικές ομάδες είναι περισσότερες απ” όσες θα έπρεπε. Από τη δική μου οπτική γωνία δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Η ισχύς εν τη ενώσει. Εμείς το 2010 ξεκινήσαμε στο Α” τοπικό με τον Κισσαμικό και το 2015 η ομάδα βρέθηκε στη Β' Εθνική".

Για την παρουσία και του Πλατανιά: "Ο καθένας κάνει την προσπάθειά του. Η προσπάθεια του Πλατανιά είναι σεβαστή. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα Χανιά ήταν ανέκαθεν μια ποδοσφαιρομάνα. Δεν συγκρίνεται φυσικά με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Έπρεπε να γίνει η κίνηση αυτή για να προχωρήσουμε μπροστά βιώσιμα".

Για την ανταπόκριση του κόσμου: "Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος. Και ο απλός και ο επιχειρηματικός κόσμος. Βλέπουμε μια διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια".

Για την κατάσταση στο πρωτάθλημα: "Είναι ενοχλητικό και ψυχοφθόρο που ακόμα δεν ξέρουμε πως θα προχωρήσει το πρωτάθλημα. Αυτό όμως είναι το περιβάλλον και πρέπει να κάνουμε υπομονή".

Για τον στόχο της νέας σεζόν: "Ο στόχος μας είναι οργανωτικά να δημιουργήσουμε το πλαίσιο και τις δομές ώστε να θέσουμε γερτές βάσεις. Να περάσουμε στον κόσμο το μήνυμα όλου του πρότζεκτ. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία με περισσότερο βάρος στην οργάνωση. Μας αρέσει να επενδύουμε σε νέους ανθρώπους".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24