SPORT24

Πρίντεζης: "Ξέρουμε τι φταίει, ο καθένας την αυτοκριτική του"

Πρίντεζης: "Ξέρουμε τι φταίει, ο καθένας την αυτοκριτική του"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον SPORT24 RADIO 103,3 τονίζοντας πως στον Ολυμπιακό ξέρουν τι φταίει και θα πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του. "Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, η κάθε ομάδα παίρνει αυτό που της αξίζει".

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης, Χίμκι - Ολυμπιακός, ο Γιώργος Πρίντεζης στον SPORT24 RADIO 103,3.

O Έλληνας φόργουορντ σχολίασε τα εξής: "Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά και δε χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες. Ξέρουμε να κάνουμε αυτοκριτική, ήμασταν χειρότεροι και δεν αξίζαμε τη νίκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Άλλωστε μόνο κοιτώντας την πραγματικότητα μπορείς να γίνεις καλύτερος και ως αθλητής και ως άνθρωπος.

Είχε φοβερά ποσοστά η Χίμκι στην επίθεση, έβαλε μεγάλα τρίποντα, πήρε και πολλά ριμπάουντ. Δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε. Θα δούμε τα λάθη μας στο βίντεο. Έχουμε και άλλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε λίγες πιθανότητες πλέον για πρόκριση, έχουμε ακόμη ένα ματς με την ΤΣΣΚΑ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη και από εκεί και πέρα μακάρι να μας βολέψουν τα αποτελέσματα.

Θεωρώ πως σε γενικές γραμμές η κάθε ομάδα παίρνει αυτό που της αξίζει. Δυστυχώς πληρώνουμε κάποιες κακές ήττες που κάναμε νωρίτερα στο TOP-16. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Δεν είναι εύκολο να πρωταγωνιστείς κάθε σεζόν. Είναι δύσκολο, γιατί και η ομάδα κάθε χρόνο αλλάζει για διάφορους λόγους, αλλά παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Πήγαμε σε συνεχόμενα Final-Four, πήραμε τρόπαια, παίξαμε τελικούς, κάναμε πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, παραμένοντας σε κορυφαίο επίπεδο. Αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, δεν είναι εύκολο κάθε χρόνο να πρωταγωνιστείς. Δεν παίζουμε μπάσκετ μόνο εμείς, παίζουν και οι άλλοι. Θα πρέπει ο καθένας μας να κάνει την αυτοκριτική του. Ξέρουμε τι φταίει. Η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Όλοι στην ομάδα είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι από αυτήν την ήττα, όλοι είμαστε πικραμένοι, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ο μεγάλος μας στόχος φέτος είναι το Πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ