SPORT24

Πέτριτς: "Δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά"

Πέτριτς: "Δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και το Sport24 Magazino για την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στη Κροατία και την Ελλάδα και την επικράτηση των συμπατριωτών του.

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και το Sport24 Magazino με τον Αντρέα Παλομπαρίνι για τα μπαράζ της Κροατίας με την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για το πρώτο ματς της Κροατίας με την Ελλάδα και το επόμενο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”:
“Δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά σε αυτό το παιχνίδι. Είχα δει τα παιχνίδια της Ελλάδας στην προκριματική φάση της διοργάνωσης. Έπαιζε πολύ καλά στην άμυνα αλλά θεωρώ ότι το πέναλτι στη φάση με τον Καρνέζη άλλαξε την ροή του αγώνα για την Κροατία κι έτσι φτάσαμε στο 4-1”.

Για τον αν θεωρεί πως η Κροατία θα δώσει το βάρος στην επίθεση και την πίεση από την μεσαία γραμμή και μπροστά:
“Θα είναι λίγο πιο δύσκολο το ματς της Κυριακής για την Κροατία, καθώς η Ελλάδα θα παίξει πιο επιθετικά ενώ οι Κροάτες δεν έχουν συνηθίσει να περιμένουν και να χτυπούν στην κόντρα”.

Για τον παίκτη που ξεχώρισε από το πρώτο ματς:
“Ο Βρσάλκο μου έκανε εντύπωση. Δεν περίμενα να παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο”.

Για το πώς φαντάζεται τακτικά το ματς για την Κροατία:
“Όλοι γνωρίζουν την σημασία αυτής της αναμέτρησης την Κυριακή. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να είναι συγκεντρωμένοι σα να είναι το πρώτο παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι δύσκολο, δηλαδή να πάρουν το παιχνίδι στα πόδια τους και να δημιουργήσουν τη στιγμή που θα πρέπει να διαχειριστούν ένα σκορ ασφαλείας. Βέβαια, θα εξαρτηθεί και από τον τρόπο που θ” αγωνιστεί η Ελλάδα”.

Για το αν θεωρεί πώς με το ταλέντο που έχει η Κροατία θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο Μουντιάλ 2018, σε σχέση με άλλες χρονιές:
“Θεωρώ πως είναι μία από τελευταίες ευκαιρίες για παίκτες όπως ο Μόντριτς για να πετύχουν κάτι καλό. Είναι ομάδα με ταλέντο και παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα”.

Για τον Παναθηναϊκό:
“Εύχομαι το καλύτερο. Γνωρίζω πως η κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή. Πέρασα όμορφες στιγμές στον Παναθηναϊκό και θεωρώ πως είναι μια ομάδα που πρέπει να παραμείνει στην Super League. Ελπίζω στην πορεία όλα να πάνε καλά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ