SPORT24

Παυλίδης: "Μεγαλύτερος αντίπαλος ο εαυτός μας"

LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά τη νίκη των "ερυθρόλευκων" επί της Μεσίνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά τη νίκη των "ερυθρόλευκων" επί της Μεσίνα με 17-3 στο Παπαστράτειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν η ώρα του αγώνα (σ. σ. ο ξεκινούσε στις 10:45) ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού: " Όχι, διότι το έχουμε συνηθίσει, αφού κάνουμε προπονήσεις τις πρωινές ώρες. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος ήταν ο εαυτός μας, καθώς έπρεπε να είμαστε σοβαροί. Ξέραμε ότι ήταν το πιο εύκολο παιχνίδι από τα τρία που δώσαμε αυτές τις ημέρες. Οι παίκτριές μου ήταν πολύ σοβαρές, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια κορίτσια και όλα πήγαν καλά".

Για το αν υπήρξε κάτι που τον προβλημάτισε, παρά τις τρεις νίκες: " Η αντιμετώπιση που είχαμε στον αγώνα με την Ουραλότσκα. Γενικά, μας δυσκολεύουν πολύ οι ρωσικές ομάδες και ακόμα περισσότερο αυτές που είναι άναρχες και προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι run “n” gun. Σε αυτό το ματς δεχθήκαμε 13 γκολ, που είναι πάρα πολλά για εμάς. Οπότε με προβλημάτισε η άμυνά μας. Ήταν θέμα συγκέντρωσης, δεν μπήκαμε στον αγώνα όπως έπρεπε και κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε, δηλαδή να μπαίνουμε από την αρχή συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώσουμε την αντιμετώπισή μας στις προσωπικές μονομαχίες".

Για την κλήρωση των προημιτελικών στις 27 Ιανουαρίου στη Ρώμη: " Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Πρώτα πρέπει να δούμε ποιες θα είναι αυτές που θα περάσουν. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει μεγαλύτερη δυσκολία φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια".

Για τη Χριστίνα Τσουκαλά: " Είναι παίκτρια μεγάλης αξίας και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Μου λύνει τα χέρια και δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στην άμυνα, ενώ στην επίθεση έχει λυθεί και σκοράρει. Έχει ανεβάσει την ομάδα".

Για τη Μόνικα Έγγενς:" Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Ήταν έξι μήνες χωρίς ομάδα και πρέπει να της δώσουμε χρόνο. Χρειάζεται ενθάρρυνση και από τις αθλήτριες και από μένα. Προς το τέλος της σεζόν, εκεί που θα την έχουμε ανάγκη θα είναι όπως πρέπει".

Ακούστε τις δηλώσεις του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ