SPORT24

Πασχαλάκης: "Γυάλιζε το μάτι μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αντώνη Τσακαλέα, για την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ με 2-0. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το τι είχε ο ΠΑΟΚ και παρά τις χαμένες ευκαιρίες συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό: "Η ομάδα είχε πλάνο, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Το πιο σημαντικό απ” όλα είναι ότι το μάτι μας… γυάλιζε. Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, γιατί η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως περιμέναμε. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα".

Για το αν ο τελικός του κυπέλλου ήταν πιο δύσκολος για τον ΠΑΟΚ: "Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε και δεν μπήκε κάποιο γκολ που ήταν οφσάιντ, όπως την προηγούμενη φορά. Ευτυχώς το γκολ του Βιεϊρίνια μέτρησε και δεν ήταν οφσάιντ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι".

Για το πως θα χαρακτήριζε τον ΠΑΟΚ με τρεις λέξεις: "Οικογένεια και πειθαρχεία, αυτές τις δύο θα επέλεγα σαν τις πιο βασικές. Η τρίτη είναι η δουλειά".

Για το πως είναι να έρχεσαι από τον πάγκο και να παίρνεις την ευκαιρία: "Είναι δύσκολο να είσαι τερματοφύλακας, πόσο μάλλον στον ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλη η πίεση. Το θετικό με εμένα, είναι πως όταν υπάρχει πίεση αντιδρώ έτσι όπως πρέπει. Θέλω να υπάρχει πίεση. Το πρώτο διάστημα που ήμουν στον πάγκο, ήθελα να δίνω θετική ενέργεια και να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ από τον πάγκο, για να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, τον κύριο Λουτσέσκου, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων τον κύριο Σκιαθίτη, που μου έδωσαν την ευκαιρία ν” αποδείξω κάποια πράγματα. Ήθελα να αφήσω το στίγμα μου, ν” αποδείξω ότι ήρθα εδώ για να μείνω".

Για το αν στον ΠΑΟΚ νιώθουν ότι η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει με μεγαλύτερη πίεση από την προηγούμενη: "Όχι, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον πρωταθλητισμό. Όταν ξεκινάς την χρονιά πρέπει να βάζει κάποιους στόχους, τους οποίους πρέπει να πραγματοποιήσεις. Η ομάδα έχει σαν στόχο ναπάρει το πρωτάθλημα και το απέδειξε και φέτος. Δεν έγινε αυτή τη σεζόν, αλλά από την αρχή της χρονιάς πρέπει να βάλουμε τους στόχους μας και πρέπει να είναι πολύ υψηλοί".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ