SPORT24

Παντελιάδης: "ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το προβάδισμα για το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αριστερός μπακ της Λαμίας, Θανάσης Παντελιάδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Το 10 το κακό" για τη νίκη με 4-1 επί του Παναθηναϊκού, για τη δύσκολη ρεβάνς και για τη μάχη του τίτλου.

Το αριστερό μπακ της Λαμίας, Θανάσης Παντελιάδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για τη νίκη με 4-1 επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους "16" του Κυπέλλου.

Για το αν είχαν στο μυαλό τους ότι θα πετύχουν τέτοιο σκορ απέναντι στον Παναθηναϊκό: "Για να είμαστε ειλικρινείς το πρώτο που είχαμε στο μυαλό μας, ήταν να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, για να είμαστε χαρούμενοι στις γιορτές και εμείς και ο κόσμος και όλοι. Δεν είχαμε προγραμματίσει αυτό που έγινε. Ο καιρός ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για όλους μας. Βέβαια ήμασταν πιο τυχεροί και πιο δυνατοί".

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό και αν διέκρινε κάποιον από τους παίκτες τουνα είναι ξενερωμένος: "Μέσα στο παιχνίδι δεν είδα κάποιον ξενερωμένο ή κάτι τέτοιο. Οι ποδοσφαιριστές επηρεάζονται σίγουρα από τα προβλήματα. Για εμάς μία νίκη ενάντια στον Παναθηναϊκό, είναι μία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σε λίγα χρόνια όλοι θα βλέπουν τη νίκη, όχι ποιοι έπαιζαν".

Για το αν θεωρούν ότι έχει τελειώσει η πρόκριση: "Όποιος πει ότι προκριθήκαμε, δεν θα είναι και πολύ καλά. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η ρεβάνς είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν το λέω για να δείξουμε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί έτσι νιώθω".

Για το ποιο είναι το μυστικό της ομάδας: "Το μυστικό της ομάδας είναι η συνοχή. Τότε είμαστε «ομάδα». Κάνει μπαμ αυτό. Δεν έχουμε τον παίκτη που θα μας τραβήξει. Μία φορά θα είναι ο ένας, την άλλη κάποιος άλλος".

Για το γεγονός πως στο γήπεδο η Λαμία φαίνεται σαν να παίζει μία παρέα: "Αυτό είναι αλήθεια. Επειδή έχω περάσει από πολλά αποδυτήρια, σίγουρα βασικό συστατικό στην καλή πορεία μίας ομάδας είναι τα αποδυτήρια.Στις νίκες όλοι μπροστά είναι. Στις δύσκολες καταστάσεις, όπως στην ήττα από την Λάρισα, ήμασταν ενωμένοι και βγάλαμε αντίδραση. Είναι η πρώτη μας χρονιά στη Super League και πρώτος στόχος είναι να σωθούμε. Αν όμως είχαμε νικήσει την Λάρισα και την Κέρκυρα για παράδειγμα, θα είμαστε στο -2 από την Ευρώπη. Αυτές οι διαφορές κάνουν τη διαφορά από τη σωτηρία στην Ευρώπη".

Για το γεγονός ότι η Λαμία έβαλε τέσσερα γκολ στον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι δυσκολεύεται στο πρωτάθλημα: "Είδαμε άσπρη μέρα με τα τέσσερα γκολ (σ.σ είπε γελώντας). Δεν το περιμέναμε τόσο πολύ. Από το ζέσταμα βλέπαμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και λέγαμε «τι κάνουν»; Δεν πιστεύαμε ότι θα γίνει ο αγώνας, ο κόσμος το πίστευε πιο πολύ".

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: "Όπως βλέπω τα πράγματα είναι μεταξύ των τεσσάρων ομάδων. Είναι μέσα και ο Ατρόμητος και ειδικά αν συνεχίσει έτσι θα είναι βασικός διεκδικητής. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει πολύ καλό πρόσωπο. Έχει το προβάδισμα μαζί με την ΑΕΚ. Χωρίς να θέλω πω ότι Ολυμπιακός και Ατρόμητος δεν είναι σε αυτό το γκρουπ. Για εμένα μακάρι να το έπαιρνε ο Ατρόμητος".

Για το ότι εκτελεί δυνατά το πλάγιο άουτ: "Από μικρός έτσι εκτελώ τα πλάγια άουτ. Ίσως να βοήθησε το κολυμβητήριο ή ότι έπαιξα δύο χρόνια πόλο".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Παντελιάδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ