SPORT24

On air "μονομαχία" για τη φανέλα του Πρίντεζη!

On air "μονομαχία" για τη φανέλα του Πρίντεζη!

Δύο ακροατές του Sport24 Radio 103,3 "μονομάχησαν" στον αέρα της εκπομπής "Το 10 το κακό", για να διεκδικήσουν την υπογεγραμμένη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, στο πλαίσιο των Δημοπρασιών Αγάπης 2016 της 24Media. Ακούστε τα μεγάλα ποσά που προσέφεραν (και πήγαν για καλό σκοπό) και τη συμβιβαστική λύση που σκέφτηκε ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Μια επική "μονομαχία" είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι άκουσαν την εκπομπή "Το 10 το κακό" της Παρασκευή με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, δημοπρατήθηκε η υπογεγραμμένη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, με τα ποσά που προσφέρθηκαν να φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Μέχρι τέλους έφτασαν δύο ακροατές, που ο ένας συναγωνιζόταν τον άλλο για να κάνει δική του τη φανέλα. Τελικά, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή, ο Παντελής Διαμαντόπουλος έδωσε τη λύση. Ο ακροατής που προσέφερε 2.600 ευρώ πήρε τη φανέλα, ενώ και ο δεύτερος ακροατής, ο οποίος έδωσε 2.550 ευρώ δεν έμεινε παραπονεμένος, αφού θα λάβει και αυτός μία ίδια υπογεγραμμένη φανέλα του πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο ποσό, δηλαδή τα 5.150 ευρώ που προσφέρθηκαν συνολικά στην εκπομπή, θα δοθούν στο σύλλογο "Φλόγα", που στηρίζει τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα συγκινητική προσφορά, που αποδεικνύει ότι ακόμα και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, μπορούμε να δώσουμε στο συνάνθρωπό μας.

Άλλωστε, οι φετινές Δημοπρασίες Αγάπης της 24Media, μέσω του Sport24.gr, του Sport24 Radio 103,3 και του Contra.gr, έχουν ήδη συγκεντρώσει το ποσό των περίπου 13.500 ευρώ από τη δημοπράτηση 22 προϊόντων.

Οι δημοπρασίες που απομένουν για την Παρασκευή 19/02:

Υπογεγραμμένη φανέλα Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών / Contra.gr 15:00-16:00

Υπογεγραμμένη φανέλα Άρης (Μπάσκετ) / Sport24.gr 16:00-17:00

Υπογεγραμμένη μπλούζα Ντέιβιντ Ρίβερς (Ολυμπιακός) / Contra.gr 17:00-18:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ