SPORT24

Ολυμπιακός - ΑΕΚ και όλη η δράση στο Sport24 Radio 103,3!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ και όλη η δράση στο Sport24 Radio 103,3!
INTIME SPORTS

Η... υπερπαραγωγή στους 103,3 για την κάλυψη του Ολυμπιακός – ΑΕΚ και όλη η αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, από το Sport24 Radio!

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 20:30, ακριβώς 935 μέρες μετά το τελευταίο τους ραντεβού σε αγώνα πρωταθλήματος και το Sport24 Radio 103,3 ετοιμάζει... υπερπαραγωγή για την κάλυψη του μεγάλου ντέρμπι, από νωρίς το πρωί!

Στις 10:00 η εκπομπή του "Mediaρχη" Νίκου Μποζιονέλου παρουσιάζει το πώς θα καλυφθεί το ντέρμπι τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports που πρωτοτυπούν με εικόνα.... τελικού Champions League.

Στις 11:00 παίρνουν σκυτάλη για μία ώρα οι Δημήτρης Σαμόλης και Βασίλης Τεμπέλης με αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Στις 14:00 και για ένα δίωρο το "Μη ξεχάσεις το κασκόλ" με τους Θοδωρή Ρούσσο και Ηλία Ευταξία ξεκινούν τα ρεπορτάζ: τελευταία νέα, πιθανές ενδεκάδες, τα πάντα όλα!

Στις 16:00 αρχίζει η εκπομπή "Παρκέ και χόρτο" με τους Νίκο Γιαννόπουλο, Γιώργο Οικονόμου με συνεχείς συνδέσεις με το Καραϊσκάκη αλλά και ρεπορτάζ για όλα τα ματς από ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Το Ολυμπιακός - ΑΕΚ ξεκινά στις 20:30 με τον Παντελή Διαμαντόπουλο στην περιγραφή και τον Γιάννη Καραλή στον σχολιασμό ενώ στο ρεπορτάζ και στο... τρίτο ημίχρονο θα είναι Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Αλέξης Βιρβίλης, Γιώργος Περπερίδης, Βασίλης Τεμπέλης και Θανάση Ζαχάκης.

Με το που λήξει το ντέρμπι, βγαίνουν τηλεφωνικά και σχολιάζουν τα όσα έλαβαν χώρα στο Φάληρο οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Διονύσης Βερβελές, Βαγγέλης Αρναούτογλου, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Ηρακλής Αντύπας και Τσάρλυ.

Θέση πίσω από τα μικρόφωνα με τη λήξη του αγώνα, θα πάρει ο Ακης Δημακός, ο οποίος συντονίζει όλη τη βραδιά μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου αγώνα. Και, τα μεσάνυχτα, οι Γιώργος Περπερίδης, Μπάμπης Τσιμπίδας και Άκης Γεωργίου παίρνουν θέση και "ανοίγουν" τα μικρόφωνα στους ακροατές.

Sport24 Radio 103,3... #paizeidynata στα ερτζιανά, στο Facebook και στο Twitter !

Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει live περιγραφή από όλη την αθλητική δράση!

Το Σάββατο για τη Super League περιγράφουν τα ματς Πλατανιά - Πανθρακικού (16:00) ο Λευτέρης Αντωνακάκης και Πανιώνιος - Καλλονή (18:15) ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, για τη Football League το Λάρισα - Εργοτέλης (18:00) ο Μάκης Τακούλας και για την Basket League (όλα στις 17:00) το Αρκαδικός - Αρης ο Νίκος Σαλάκης, το Τρίκαλα - Καβάλα ο Βαγγέλης Κοντοχρήστος, το Απόλλων Πατρών - Κοροιβος ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος και το ΠΑΟΚ - Κηφισιά ο Θοδωρής Φελάνης.

Φουλ δράση, φουλ περιγραφές και την Κυριακή! Τα ματς της Super League περιγράφουν οι Κώστας Τσιμόπουλος (Βέροια - Ατρόμητος, 16:00), Νίκος Σαλάκης (Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη στις 18:15), Δημήτρης Σωτηρόπουλος (Λεβαδειακός - Παναιτωλικός στις 18:15) και οι Θωμάς Καλέσης, Αντώνης Τσακαλέας το πρώτο Ηρακλής - ΠΑΟΚ (20:30) ύστερα από 4,5 χρόνια! Δράση και στη Football League, στις 16:00, με τα ματς Παναιγιάλειος - Πανελευσινιακός (περιγράφει ο Γρηγόρης Παλούμπης), Κέρκυρα - Αναγέννηση Καρδίτσας (περιγράφει ο Βικέντιος Παργινός) και Παναχαϊκή - Τρίκαλα (περιγράφει ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος). Για την Basket League ο Χρήστος Τσάλτας θα καλύψει το Λαύριο - ΑΕΚ (17:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ