SPORT24

Οικονόμου: "Βρεθήκαμε σε αδιέξοδο, να τηρηθούν οι υποσχέσεις"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία μίλησε στον Sport24 Radio για τη νίκη του Παναθηναϊκού, την ανακοίνωση των παικτών αλλά τις κινήσεις των πράσινων από εδώ και πέρα.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Οικονόμου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μπάμπη Τσιμπίδα για την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό, για τις υποσχέσεις της πράσινης ΠΑΕ και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Για την εικόνα της αναμέτρησης όπου ο Παναθηναϊκός έφτασε στον στόχο του:
“Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος μπορεί να μην βρήκαμε χώρους και να μην φτιάξαμε εύκολες φάσεις, στο δεύτερο ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ”.

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:
“Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι ένα ντέρμπι κι εμείς θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου και θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, ώστε να δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ολυμπιακού για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι καλό για εμάς”.

Για τη συνέχεια:
“Όσο περνούν τα παιχνίδια, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον και μέσα από τις προπονήσεις. Στην αρχή ήταν πιο δύσκολο, τώρα είναι πιο εύκολο. Εύχομαι αυτή η βελτίωση να βγαίνει σε όλα τα παιχνίδια και όσο η άμυνα μας είναι καλή, μπροστά θα κάνουμε ευκαιρίες, ώστε να βρίσκουμε το γκολ”.

Για την ανακοίνωση των παικτών με αφορμή τις υποσχέσεις που δεν έχουν τηρηθεί από τη διοίκηση:
“Το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν αλλάζει. Οι παίκτες βρέθηκαν σε ένα αδιέξοδο. Ήταν μία ανακοίνωση όλων των παικτών, δεν έγινε μεμονωμένα. Πιστεύω ότι ήταν οι τελευταίες υποσχέσεις και θα τηρηθούν πλέον. Δεν κοιτάμε τι θα γίνει μετά, δεν γνωρίζουμε κιόλας εμείς οι παίκτες. Περιμένουμε και μένουμε στις υποσχέσεις που μας έδωσε η διοίκηση, ότι θα μπουν κάποια πράγματα στη σειρά”.

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες από το γενικότερο κλίμα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό:
“Δεν πιστεύω, τόσο καιρό που είναι πίσω τα πράγματα η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί μέσα στο γήπεδο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ