SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι Νίκος Συριώδης και Σπύρος Κοντός μπήκαν στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησαν με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Οι πρωταγωνιστές των αγώνων της Κυριακής (27/3) μίλησαν στον Νίκο Συριώδη και τον Σπύρο Κοντό οι οποίοι μπήκαν στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν.

Αιλλέας Μαυρομάτης (πρόεδρος Ε.Ο.Π.Ε.):« Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, διότι το θέαμα που προσέφεραν ήταν εξαιρετικό και το επίπεδο υψηλό. Εμείς ως ομοσπονδία φέραμε τη διοργάνωση στη Γλυφάδα με σκοπό να γεμίσουμε το γήπεδο με φίλουςτου αθλήματος. Σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε και πραγματικά αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αποδείξαμε ότι η ομοσπονδία μπορεί να διοργανώσει αγώνες υψηλού επιπέδου χωρίς προβλήματα, παρά τις δυσκολίες της εποχής. Το άθλημα του βόλεϊ είναι νικητής από αυτό Σαββατοκύριακο, όσο αυτό κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθόντουσαν ανάμεσα στους φίλους του Παναθηναϊκού:« Αυτό πρέπει να το προσθέσουμε στο στιγμιότυπο της Χίου, όπου οι αθλήτριες του Ολυμπιακού και της Α.Ε.Κ. αγκαλιασμένες έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Νομίζω ότι είναι ένδειξη ότι στον αθλητισμό, αν θέλουμε, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Εμείς θέλουμε και μπορώ να σας διαβεβαιώσω για αυτό».

Για το αν έχει ως στόχο να γίνει μία διοργάνωση σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο, όπως το Ο.Α.Κ.Α. ή η Πυλαία:« Όσο κι αν φοβάμαι ότι δεν είναι ρεαλιστικό να πραγματοποιηθεί, η απάντηση είναι θετική. Θέλω να τη δω σε ένα γεμάτο γήπεδο, με κόσμο που θα απολαύσει αγώνες υψηλού επιπέδου. Κάποτε πρέπει να αφήσουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν και να δούμε αυτά που μας ενώνουν».

Λευτέρης Μποχωρίδης (γκαρντ του Παναθηναϊκού):« Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας. Εμείς θέλαμε να τους σεβαστούμε και να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Παρόλα αυτά, η Καβάλα έδειξε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και κατάφερε να είναι κοντά μας και να πάρει προβάδισμα επτά πόντων. Εμείς σε εκείνο το σημείο γυρίσαμε το διακόπτη και καταφέραμε να πάρουμε διαφορά την οποία κρατήσαμε μέχρι τέλους και κάναμε πιο εύκολο το βράδυ μας.

Η δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος, όποτε με βάζει ο προπονητής. Να δίνω το 110% κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ, χωρίς να σκέφτομαι το χρόνο που παίζω.Σήμερα, η συμπεριφορά των φίλων του Παναθηναϊκού και της Καβάλας ήταν υποδειγματική. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, στήριξε την ομάδα του και έφυγε χωρίς να γπίνει το παραμικρό».

Σπύρος Αποστόλου (αμυντικός της Ζακύνθου):« Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι (σ. σ. με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας) και λόγω της βαθμολογικής του σημασίας, αλλά και του αέρα. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο, ήμασταν κυρίαρχοι για 20 λεπτά. Στη συνέχεια η Αναγέννηση πήρε τον έλεγχο. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Όταν χάνεις αρκετές ευκαιρίες συνήθως σε τιμωρεί η μπάλα. Παρόλα αυτά διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας και σκοράραμε κόντρα στη ροή του αγώνα. Εμείς πρέπει να παλέψουμε κάθε παιχνίδι, καθώς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να… κλειδώσουμε την παραμονή».

Βασίλης Μάντζης (επιθετικός του Κισσαμικού):« Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση (σ. σ. κόντρα στον Παναιγιάλειο) και για την ομάδα και για εμένα που έβαλα δύο γκολ. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και έρχονται δύο παιχνίδια από τα οποία θα πάρουμε έξι βαθμούς χωρίς να παίξουμε. Η σημερινή νίκη θα μας στείλει ακόμα πιο ψηλά κάτι που είναι ικανοποιητικό για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από τα γκολ που έχω σημειώσει. Πάντα κοιτάω να σκοράρω όσο περισσότερο γίνεται, αλλά και η εικόνα μου να είναι καλή για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Κώστας Νεόφυτος (επιθετικός της Λαμίας):« Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια εμείς ήρθαμε για τη νίκη (σ. σ. στην Καλλιθέα), που είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι, καθώς θέλουμε να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται. Απέχουμε αρκετά από την τριάδα, αλλά θέλουμε να πλησιάσουμε, διότι είμαστε στην Ελλάδα και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Έγινε ένα ανοιχτό και πολύ όμορφο ματς. Εν τέλει η ισοπαλία μας αφήνει ικανοποιημένους».

Για τη ματαίωση του αγώνα Χανιά-Κέρκυρα, λόγω μη κάλυψης του εξοδολογίου των διαιτητών από τους γηπεδούχους:« Γενικά δεν είναι το μοναδικό που έχουμε δει στο πρωτάθλημα. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο ιστορικές ομάδες, όπως ο Εργοτέλης, η Παναχαϊκή, ο Ολυμπιακός Βόλου, να μην καταφέρνουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα. Δυστυχώς έτσι είναι οι συνθήκες στην Ελλάδα, με τις ομάδες να έχουν σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας. Ελπίζω η χρονιά να ολοκληρωθεί από όλες τις εναπομείνασες ομάδες και στο τέλος να δούμε τι θα γίνει».

Παντελής Ριζογιάννης (μέσος των Τρικάλων):« Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν διαβασμένοι και ξέραμε τον αντίπαλο πολύ καλά. Θεωρώ ότι είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες, για την ακρίβεια δε μέτρησα ούτε μία ευκαιρία του Πανσερραϊκού, πετύχαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλοί τακτικά, βγάλαμε πάθος, δύναμη, τρεξίματα και έτσι κατακτήσαμε τους τρεις πόντους που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια. Ξέραμε ότι αν χάναμε ή φέρναμε ισοπαλία θα ήμασταν και μαθηματικά εκτός στόχων. Τώρα όσο κερδίζουμε, ελπίζουμε. Κοιτάμε τις ομάδες που είναι από πάνω μας, είμαστε λίγο μακριά, αλλά το κυνηγάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ