SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio
Ίλιτς INTIME SPORTS

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με τη βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103.3 μίλησε με τους Νίκο Λιακόπουλο, Μανώλη Σιώπη και Μπράνα Ίλιτς.

Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος Κερατσινίου)

Για τον τελικό Κυπέλλου του Φάρου με τον Παναθηναϊκό: " Είναι μια γιορτή. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Είμαστε στον τελικό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το χαρούμε. Να παρουσιαστούμε σε αυτή τη γιορτή και να διασκεδάσουμε. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να το χαρούμε με τις οικογένειες μας και τον κόσμο που θα έρθει. Από εκεί και πέρα, από Δευτέρα θα μπούμε στο κανονικό μας πρόγραμμα για τον αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια από τα πράγματα που κάναμε στον ημιτελικό. Για εμάς ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ ήταν ο τελικός. Εκεί πήραμε το Κύπελλό μας. Αν καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να το πάμε μέχρι τέλους. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα παίξουμε το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να είμαστε χαρούμενοι όταν τελειώσει. Δεν υπάρχει φόβος για κανέναν αντίπαλο. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς τον Παναθηναϊκό, επειδή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη".

Για την σημασία της πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου για τον Φάρο: " Το ότι βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στον τελικό του Κυπέλλου, το ότι παίξαμε πέντε αγώνες με μεγαλύτερες ομάδες από εμάς, δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν ανέβουμε κατηγορία. Κανένας δεν περίμενε αυτά που συνέβησαν τον Αύγουστο που ξεκινήσαμε. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε και καταφέραμε σε λίγους μήνες να είμαστε στον τελικό Κυπέλλου, να είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και πηγαίνουμε τόσο καλά. Το να μπεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και να προσπαθήσεις να το χαλάσεις δεν θα σου προσδώσει κάτι".

Μανώλης Σιώπης (Πανιώνιος)

Για την ισοπαλία 0-0 του Πανιωνίου με τον Πλατανιά: " Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, θα έλεγα ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο. Μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και είχαμε και δύο κλασσικές φάσεις, με τον Καθάριο και το γκολ που ακυρώθηκε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, αλλά στο τέλος δώσαμε χώρο στον Πλατανιά και μας απείλησε με δύο – τρία κόρνερ. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το 0-0. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν ως πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα. Αυτό που κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά, να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, ότι είναι να έρθει, θα έρθει. Εννοείται πως είναι στόχος μου να παίξω στην Εθνική. Είναι στόχος κάθε παίκτη. Μακάρι να γίνει".

Μπράνα Ίλιτς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Για την νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 επί του Παναιτωλικού: " Δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Είμαστε όμως σε πολύ κατάσταση και πήραμε μια σπουδαία νίκη, την οποία χρειαζόμασταν. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε και να πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους, ώστε να έχουμε κίνητρο και να παίζουμε καλά. Με αυτό τον τρόπο νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Έχουμε καιρό για να δούμε τι θα γίνει με το συμβόλαιό μου. Πρώτα πρέπει να μιλήσω με τον ΠΑΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ