SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio
FRANCESCA WATKINSON

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων (audio)

Στάθης Βασιλούδης (Παναιτωλικός)

Για την ισοπαλία 2-2 του Παναιτωλικού με την Ξάνθη: “Από τη στιγμή που επιλέχθηκα να αντικαταστήσω τον Τάσο (Παπάζογλου), που χτύπησε στον ώμο του, θα έκανα τα πάντα για να φέρω σε πέρας αυτή την αποστολή. Κυνηγάμε πάντα το καλύτερο, είτε βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, είτε το παιχνίδι είναι ισόπαλο. Δεν τα παρατάμε ποτέ μέχρι το τελευταίο λεπτό και παλεύουμε στο κάθε ματς ξεχωριστά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που ακόμη και στο 0-2 δεν σταμάτησε να μας στηρίζει. Καταφέραμε κ εμείς να τους δώσουμε πιστεύω χαρά, αφού ήμασταν 2-0 πίσω στο σκορ και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε”.

Ηλίας Θεοδωρίδης (Ρέθυμνο)

Για την νίκη του Ρεθύμνου με 75-67 επί του Κόροιβου: “Ήταν μια νίκη που την χρειαζόμασταν πάση θυσία. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε στην λεπτομέρεια. Εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και στα τελευταία λεπτά διαχειριστήκαμε άψογα την διαφορά που είχαμε πάρει. Δουλέψαμε πολύ καλά στην άμυνα, με καλές βοήθειες, αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μας”.

Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ)

Για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με 68-66 επί του Αρκαδικού: “Επιτέλους χαμόγελα. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Έγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, με δυνατές φάσεις και εναλλαγές στο σκορ. Στο τέλος έγειρε η πλάστιγγα προς την πλευρά μας και κερδίσαμε το παιχνίδι, κάτι που θέλαμε πάρα πολύ ενόψει της συνέχειας. Τώρα έχουμε ένα κενό, για να ξεκουραστούμε και συγχρόνως να προετοιμαστούμε για την συνέχεια. Δεν ξέρω αν το ματς κρίθηκε στην εμπειρία. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε στο τέλος και πήραμε μια μικρή διαφορά που μας έδωσε τη νίκη”.

Δημήτρης Βεργίνης (Απόλλων Πάτρας)

Για την νίκη του Απόλλωνα Πάτρας με 73-66 επί της Κηφισιάς: “Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε από τις δύο ομάδες καλό μπάσκετ, όπως στο πρώτο μέρος. Είχε πιο πολύ ένταση και μπασκετικό ξύλο. Παλέψαμε όμως πολύ αμυντικά, αλλά και επιθετικά και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Πάντα λέμε ότι θέλουμε κοντά μας τον κόσμο. Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα δημιουργεί και κάνουμε τα πάντα για να τον έχουμε στο πλευρό μας και στα επόμενα παιχνίδια. Είχαμε πει ότι δεν κοιτάμε τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά εμάς. Κερδίσαμε σήμερα και εξασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή μας. Θα κοιτάξουμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Τώρα έχουμε την διακοπή. Θα προσαρμοστούμε, θα ξεκουραστούμε και θα κάνουμε πιο δυνατές προπονήσεις για να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι”.

Ελευθερία Πλευρίτου (Ολυμπιακός-πόλο)

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ουραλότσκα και την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκα: “Ήταν πολύ δυνατά και τα δύο παιχνίδια, αν και δεν φάνηκε στο σκορ. Με τις ρώσικες ομάδες δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Έχουμε υψηλούς στόχους φέτος για την Ευρώπη, αλλά και για το πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε μια διακοπή και θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Σαμπαντέλ, που είναι από τα φαβορί στην Ευρωλίγκα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Έχουμε πολύ καλές παίκτριες, αλλά και ένα πολύ αποτελεσματικό σύνολο”.

Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός – βόλεϊ)

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ: “Η ψυχολογία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι. Έπρεπε να είμαστε δυνατές στα κρίσιμα σημεία και να έχουμε το πάθος για να νικήσουμε, μιας και παίζαμε στην έδρας μας. Χαλαρώσαμε σε κάποια σημεία και έπρεπε να βρούμε ρυθμό. Το σημαντικό είναι να μην κάνουμε λάθη και να μπορούμε να διορθώνουμε την κατάσταση όταν κάτι δεν πάει καλά. Ο επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο θα είναι διαφορετικός. Θα είμαστε πιο καλά προετοιμασμένες, καλύτερες και πιο ξεκούραστες. Θα δούμε τι θα γίνει”.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός – βόλεϊ)

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ: “Η ήττα είναι ήττα και τον Παναθηναϊκό τον πονάει. Καταθέσαμε όλη μας την ψυχή στο γήπεδο. Σχεδόν όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με διαφορετικά όπλα από εμάς. Όλοι ξέρετε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τα μέσα, αλλά αυτό που έχει κάνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι συγκλονιστικό. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σύντομα ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί που του αξίζει. Έχουμε δει όλοι τα βήματα προόδου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν πάντα δίπλα σε αυτό το τμήμα. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η ομάδα είναι ανταγωνιστική . Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό και μας στηρίζει ακόμη περισσότερο. Όσο είδατε ότι μας στηρίζει εδώ, άλλο τόσο το κάνει και στα εκτός έδρας και τον ευχαριστούμε πολύ. Ο Παναθηναϊκός θα είναι σύντομα και πάλι πρωταθλητής”.

Χερμάνς Έγκλεσκαλνς (Ολυμπιακός – βόλεϊ)

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη με 3-1 σετ: “Είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά ήρθε πολύ δύσκολα και είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά και ανέτρεπε κάθε φορά το σκορ. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο”.

Πατήστε εδώ για να ακούσετε τα ηχητικά όλων των παραπάνω δηλώσεων στον Sport24 Radio 103,3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ