SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio
FRANCESCA WATKINSON

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων (21/2).

Γιάννης Καλαμπόκης (ΑΕΚ)

Για την νίκη της ΑΕΚ με 76-73 επί της Κηφισιάς: “Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Ήρθε δύσκολα, αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη νίκη. Στο τέλος ήμασταν αδικαιολόγητοι, όπως και το πως ξεκινήσαμε στο παιχνίδι δεν αντικατοπτρίζει όσα έχουμε καταφέρει τον τελευταίο μήνα. Θα πρέπει να τα αποβάλλουμε αυτά. Σήμερα ήταν μια κακή παρένθεση. Το καμπανάκι το ακούμε, επειδή οι ίδιοι έχουμε βάλει πίεση στον εαυτό μας να κερδίσουμε το παιχνίδι κόντρα στον Άρη και γι΄ αυτό θα προετοιμαστούμε. Είμαστε για τα καλά μέσα στην τετράδα και θα προσπαθήσουμε τώρα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο αγώνας που έρχεται είναι μια καλή ευκαιρία γι΄ αυτό. Σήμερα δεν μπορέσαμε να δείξουμε την δουλειά που κάνουμε με τον κύριο Ζντοβτς. Νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια είναι ξεκάθαρη η ταυτότητα που θέλει να αποκτήσει η ομάδα. Σήμερα κάναμε ένα βήμα πίσω κυρίως επειδή το μυαλό μας δεν ήταν προετοιμασμένο γι΄ αυτό το παιχνίδι. Σωματικά και τακτικά είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και όταν στο τρίτο δεκάλεπτο εφαρμόσαμε αυτά στα οποία είχαμε δουλέψει, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Αυτό όμως πρέπει να γίνει για σαράντα λεπτά και όχι για δέκα”.

Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός)

Για την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού με 90-67 επί του ΠΑΟΚ: “Κοιτάξαμε να ξεκινήσουμε πρώτα από την άμυνα και να είμαστε σοβαροί από την αρχή του παιχνιδιού. Βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ, λόγω ψυχολογίας από την άμυνα, τρέξαμε στους αιφνιδιασμούς και κοιτάξαμε να βοηθήσουμε όλοι στο αμυντικό και επιθετικό ριμπάουντ. Πήραμε τη νίκη και τώρα κοιτάμε το ματς με την Φενέρ. Προσθέσαμε δύο πολύ ποιοτικούς παίκτες στην άμυνα και στην επίθεση, τον Γουίλιαμς που απέδειξε από το πρώτο ματς το ταλέντο που έχει και τον Χέινς. Όλοι μαζί κοιτάμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να πάρουμε όσες πιο πολλές νίκες μπορούμε. Το μυαλό μας είναι στην Φενέρ, επειδή χρειαζόμαστε την νίκη για να πάμε στο top 8. Κανένας δεν είναι αήττητος. Κάθε ομάδα μπορεί να χάσει σε κάποια σημεία του παιχνιδιού και αν μπούμε σοβαροί όπως σήμερα, μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Χρήστος Λισγάρας (Ξάνθη)

Για την νίκη της Ξάνθης με 1-0 επί του Πανθρακικού: “Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Δεν παίξαμε όπως έχουμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια. Ήμασταν όμως δυνατοί, παλέψαμε και πιστεύω σε ένα ντέρμπι κερδίζει όποιος βάλει το γκολ. Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι, αλλά βαθμολογικά είμαστε πιο πάνω από τον Πανθρακικό, που ωστόσο είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Παλέψαμε όμως και βγήκαμε νικητές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ