SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Οι πρωταγωνιστές των αγώνων της Κυριακής φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό στον Sport 24 Radio 103,3.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπράνκο Όστοϊτς, Γιώργος Παρασκευαϊδης, Γιάννης Καραλής και Έρικ Γουόρντεν.

Βαγγέλης Μάντζαρης (γκαρντ του Ολυμπιακού):
« Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλοί, παίξαμε άμυνα και κρατήσαμε την Α.Ε.Κ. Χαμηλά στο σκορ. Αν εξαιρέσουμε το 4ο δεκάλεπτο, που χαλαρώσαμε και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας.

Στον Ολυμπιακό είμαστε 15 άτομα που ο καθένας θέλει να δίνει ότι μπορεί για να βοηθάει την ομάδα. Έχουμε απουσίες και μακάρι τα παιδιά να γυρίσουν γρήγορα. Παρόλα αυτά πρέπει να ζήσουμε με αυτές και ο καθένας να δίνει κάτι παραπάνω για να καλύψει και τα κενά των παιδιών που λείπουν.

Αυτό κάνουμε σε κάθε αγώνα και μέσα από την ομάδα βρίσκουμε λύσεις και καταφέρνουμε να κερδίζουμε. Εγώ προσπαθώ να δίνω στην ομάδα ότι χρειάζεται. Αν μου πει ο προπονητής να σκοράρω, πρέπει να σκοράρω, αν μου πει να πασάρω, πρέπει να πασάρω. Το θέμα είναι ότι θα κάνω ο,τι πρέπει για να κερδίσει η ομάδα.

Μπορεί να βάλω εγώ τους πόντους κάποια μέρα, μπορεί κάποιος άλλος. Επόμενος αντίπαλος είναι η Λιμόζ, μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, αλλά ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα».

Μπράνκο Όστοϊτς (μέσος της Βέροιας):
« Παίζουμε, έχουμε την κατοχή, αλλά δε φτιάχνουμε ευκαιρίες και στο τέλος δεν παίρνουμε κάτι. Οι παίκτες έχουν πίεση και φόβο, αλλά έτσι δε γίνεται. Πρέπει να συνεχίσουμε και να πετύχουμε γκολ για να πάρουμε νίκες».

Γιώργος Παρασκευαΐδης (αμυντικός της Κέρκυρας):
« Ήμασταν διαβασμένοι και πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά, είχαμε την κατοχή, κάναμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να έχουμε το προβάδισμα στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε η σκοπιμότητα, διότι έχουμε χάσει έδαφος στη βαθμολογία, και θέλαμε να διαφυλάξουμε το σκορ, με οποιονδήποτε τρόπο.

Το πετύχαμε! Θεωρώ τα 8 λεπτά των καθυστερήσεων υπερβολικά. Με το νέο προπονητή προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα τακτικά. Ο κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του, προσπαθούμε να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα και το καλό για εμάς είναι ότι είχαμε το χρόνο για να δουλέψουμε και μας βγήκαν αυτά τα πράγματα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και ήταν επιπλέον κίνητρο το αήττητο της Λάρισας. Από εδώ και πέρα οφείλουμε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας».

Γιάννης Καραλής (επιθετικός της Λαμίας):
« Δείξαμε και οι παίκτες και η ομάδα ότι έχουμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα παιχνίδι ιδιαιτεροτήτων, διότι πρόκειται για τοπικό ντέρμπι. Ωστόσο, δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε εμάς και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Εμείς είμαστε για ψηλά και αυτή η νίκη ήταν απάντηση σε κάποιους. Θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε εκεί που μας αξίζει. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, σε όλα παρατασσόμαστε για τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας και στο επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους».

Έρικ Γουόρντεν (επιθετικός Ολυμπιακού Βόλου):
« Ήρθαμε για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Ήμασταν λίγο τυχεροί και θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ