SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Διαβάστε και ακούστε τι είπαν (AUDIO).

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και πόλο.

Χρυσή Διαμαντοπούλου (Ολυμπιακός)

Για την πρόκριση της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκα, μετά την νίκη 11-10 στα πέναλτι επί της Πάντοβα: “Η διάρκεια είναι αυτή που καταξιώνει μια ομάδα. Δείξαμε για άλλη μια φορά ότι αξίζουμε να είμαστε μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες. Αν και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όσο καλά θέλαμε και πήγαμε στα πέναλτι, η έκβαση ήταν θετική. Το θέλαμε όλο αυτό περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Σκέφτηκα ότι πρέπει να πιάσω τα πέναλτι, επειδή ήξερα ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή. Δεν θέλαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Ευχαριστούμε πολύ τον Θοδωρή Βλάχο που κάθισε σήμερα στον πάγκο. Έκανε ότι μπορούσε και οφείλουμε και σε αυτόν τη νίκη”.

Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Ηρακλής)

Για την ισοπαλία 1-1 του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό: “Πιστεύω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Πιέσαμε αρκετά ψηλά. Από μία φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Μετά είχαμε κόντρα τον αέρα και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε, αλλά τα καταφέραμε. Το 1-1 είναι δίκαιο, αλλά θέλαμε τη νίκη. Ίσως λείπει λίγο η τύχη και η συγκέντρωση. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Είμαστε στις τελευταίες θέσεις. Υπάρχει άγχος και πίεση, επειδή θέλουμε βαθμούς και αυτό το εκμεταλλεύονται οι μεγάλες ομάδες. Σήμερα δείξαμε ότι αφήσαμε πίσω το ματς με το Ατρόμητο και κοιτάζουμε τη συνέχεια πιο αισιόδοξα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για εμάς όλοι οι αντίπαλοι είναι ίδιοι. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Χρειαζόμαστε βαθμούς και θα δίνουμε το 100% σε όλα τα ματς. Ελπίζω ότι η ομάδα θα σωθεί. Αν γίνει αυτό πιστεύω ότι του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα και η ομάδα θα δείξει σημάδια ανάκαμψης σε όλους τους τομείς”.

Λεονάρντο Κούτρης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Για την ισοπαλία 0-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό: “ Μπήκαμε με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι, επειδή θέλουμε να προσπαθήσουμε να φτάσουμε την πεντάδα. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω όμως ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά μας πρώτα ημίχρονα. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος και μετά έπεσε η απόδοσή μας και δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα. Εμείς από εδώ και μπρος θα κυνηγήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε, ξεκινώντας από το επόμενο ματς στην Τρίπολη”.

Βασίλης Καββαδάς (Άρης)

Για την νίκη του Άρη 78-70 επί της Δόξας Λευκάδας: “Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και αυτό φάνηκε από το σκορ. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Είπαμε ότι πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί στην άμυνα για να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Είναι με ομάδες που δεν έχουν πίεση, που θέλουν να αποδείξουν πράγματα και που οι παίκτες τους παίζουν για το συμβόλαιό τους ή για να πάνε σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Όταν λοιπόν παίζεις χωρίς άγχος όλα είναι πιο εύκολα. Ο Άρης από την άλλη, έχει το άγχος να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια και να δείξει τον καλύτερό του εαυτό. Ερχόμαστε από δύο ήττες, αλλά σε τέτοιες στιγμές πρέπει να μένουμε ενωμένοι και δυνατοί ώστε να συνεχίσουμε”.

Θανάσης Γιαπλές (Προμηθέας)

Για την εκτός έδρας νίκη του Προμηθέα επί των Τρικάλων με 67-62: “Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος ειδικά στην έδρας της. Για εμάς αυτή η νίκη σημαίνει και τυπικά την παραμονή στην κατηγορία, που ήταν και ο πρώτος μεγάλος μας στόχος για φέτος. Πλέον κοιτάζουμε την έξοδό μας στα πλέι οφ”.

Σάκης Γιαννακόπουλος (Λαύριο)

Για την νίκη του Λαυρίου 93-63 επί του Κόροιβου: “Είχαμε μια καλή εβδομάδα από πλευράς προπονήσεων. Ετοιμαστήκαμε πολύ καλά και στο τακτικό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Θέλαμε να μπούμε από την αρχή πολύ καλά και να μην αφήσουμε περιθώρια στον Κόροιβο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει αυτό το παιχνίδι. Στο τέλος το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο απ΄ότι περιμέναμε”.

Αλέξανδρος Σιγκούνας (Κύμη)

Για την νίκη της Κύμης 74-64 επί του Kολοσσού: “ Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο από τον Κολοσσό. Όπως είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο, όσοι αγωνίστηκαν σήμερα έδωσαν το 200%. Όταν μια ομάδα κερδίζει όλες τις προσωπικές μονομαχίες από το πρώτο μέχρι το 40ο λεπτό, είναι πολύ δύσκολο να χάσει. Πιστεύω ότι η άμυνα μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Όταν βρεθήκαμε στο -7 δεν φοβήθηκα. Σκεφτόμουν πότε θα έρθει η αντίδρασή μας. Ευτυχώς δεν άργησε να έρθει και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι”.

Θανάσης Γκαραβέλης (Παναιγιάλειος)

Για την ισοπαλία του Παναιγιάλειου 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης: “Όταν παίρνεις έναν βαθμό από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, αυτός είναι πολύτιμος. Λίγες ομάδες θα το κατάφερναν αυτό. Δεν θεωρώ ότι καθίσαμε σκόπιμα πίσω για να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά το ότι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς. Ο Απόλλωνας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και τους εύχομαι γρήγορη επάνοδο στην Σουπερλίγκα. Πιστεύω ότι βάσει της εικόνας τους αυτό θα γίνει στο τέλος της σεζόν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ