SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Γι' ακόμα μία εβδομάδα, οι κορυφαίοι του ελληνικού ποδοσφαίρου πέρασαν απ' τα μικρόφωνα του " Sport24 Radio 103,3". Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με τη βοήθεια των δημοσιογράφων του σταθμού μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Θοδωρής Βασιλακάκης (Ξάνθη)

Για την νίκη της Ξάνθης 1-0 επί του Παναθηναϊκού με γκολ του ιδίου: "Όταν ένα γκολ συνδυάζεται με νίκη είναι πολύ ωραίο. Ένα ωραίο γκολ είναι πάντα ένα ωραίο γκολ. Το ότι σκόραρα και στο ματς του πρώτου γύρου το θεωρώ τύχη και τίποτα περισσότερο. Δεν βλέπω το Παναθηναϊκό και λέω ότι θα βάλω γκολ. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μεγάλη ομάδα και πάντα σου δίνει κίνητρο για να παίξεις καλύτερα. Εμένα με ενδιαφέρει ότι μπήκε γκολ και κέρδισε η ομάδα , επειδή είχαμε μια μικρή περίοδο κακών αποτελεσμάτων. Τώρα πήραμε μια μεγάλη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια".

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: "Εμείς κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Το Ιανουάριο είχαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Τετάρτη-Κυριακή για πρωτάθλημα και Κύπελλο και εκεί ζοριστήκαμε λίγο. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ, όπως οι μεγάλες ομάδες που μπορούν να χρησιμοποιούν πολλούς ποδοσφαιριστές για να ξεκουράζονται οι μισοί. Ένας μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών τα βγάλαμε αυτά τα παιχνίδια. Αυτοί είμαστε και έτσι συνεχίζουμε. Τώρα που δεν έχουμε τόσους αγώνες, θα έχουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και καθαρό μυαλό. Θα προετοιμαζόμαστε καλύτερα για τα παιχνίδια, από τα οποία πιστεύω θα πάρουμε ότι χρειαζόμαστε για τη συνέχεια".

Γιώργος Γιακουμάκης (Πλατανιάς)

Για την νίκη του Πλατανιάς 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω πετύχει αρκετά γκολ και έχω διάρκεια. Βέβαια με βοηθούν πάρα πολύ και οι συμπαίκτες μου. Είχα βάλει ένα προσωπικό στοίχημα να περάσω τα 8 γκολ κι ευτυχώς τα κατάφερα. Είμαι μέσα στους στόχους μου και απολαμβάνω κάθε παιχνίδι. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας και από την εικόνα που παρουσιάζουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό που μας νοιάζει είναι σε κάθε παιχνίδι να κοιτάζουμε τον αντίπαλο στα μάτια και να κερδίζουμε.

Θέλουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Οι αγώνες Κυπέλλου δεν θα είναι όπως αυτοί στην πρώτη φάση. Ο αγώνας με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολος. Η ΑΕΚ θα πιέσει από την αρχή για να πετύχει κάποιο τέρμα. Εμείς πρέπει να αντέξουμε και αν μπορέσουμε, να σκοράρουμε. Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Την θέλουμε. Τη χρειαζόμαστε. Έχουμε ψυχολογία και θα τη διεκδικήσουμε".

Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ)

Για την νίκη της ΑΕΚ 77-71 επί του ΠΑΟΚ: "Οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα ντέρμπι. Είναι επικίνδυνη και πολύ έμπειρη ομάδα. Πήραμε όμως τη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για τη Τρίτη. Όταν δεν παίζουμε καλά στην άμυνα και δεν έχουμε καλές ισορροπίες, είναι λογικό να μην μπαίνουν τα σουτ. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου ώστε αυτή η συνολική στατιστική να έρθει σε κανονικά επίπεδα. Ενόψει του αγώνα με την Μονακό πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά που ενσωματώθηκαν τώρα, να μπουν όσο τ δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα των συστημάτων και στην φιλοσοφία του προπονητή. Τότε θα είμαστε ένα επίπεδο πιο πάνω. Θα είμαστε κι εμείς πιο συγκεντρωμένοι και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Θοδωρής Ζάρας (Άρης)

Για την νίκη του Άρη 100-79 επί του Κόροιβου: "Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του Κόροιβου, τρέξαμε και βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια. Από αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο λεπτό του αγώνα, να πάρουμε μια διαφορά ή και τη νίκη και βέβαια υπάρχει και ο επαναληπτικός. Έχουμε κάποιες αδυναμίες, τις οποίες προσπαθούμε να βελτιώσουμε ενόψει της Τετάρτης. Έχουμε αφήσει πίσω τον τελικό του Κυπέλλου. Έχουμε καινούργιους στόχους να πετύχουμε. Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είναι ένας αθλητής. Πρέπει συνέχεια να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε".

Δημήτρης Σταμάτης (Κύμη)

Για την νίκη της Κύμης 97-65 επί της Δόξας Λευκάδας: "Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Την περιμέναμε καιρό. Είχαμε κάνει 7 σερί ήττες. Δουλέψουμε πολύ στην προπόνηση και ήμασταν έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε".

Άγγελος Τσαγκαράκης (Τρίκαλα)

Για την νίκη των Τρικάλων 76-67 επί του Ρεθύμνου: "Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά. Δεν είναι ακόμη σίγουρη η παραμονή μας στην κατηγορία. Εμείς παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ".

Νίκος Γκίκας (Προμηθέας)

Για την εκτός έδρας νίκη του Προμηθέα Πάτρας 77-74 επί του Λαυρίου: "Μεγάλο διπλό στο τέλος. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε. Παίξαμε φανταστική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο".

Ξενοφών Πάνος (Απόλλων Σμύρνης)

Για την εκτός έδρας νίκη 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης επί της Καλλιθέας: "Πήραμε μια μεγάλη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Καλλιθέα προσπάθησε να μας αντιμετωπίσει αλλά ήμασταν καλύτεροι. Βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς, στην αρχή του β΄ημιχρόνου δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Δώσαμε τα πάντα και στο τέλος χαρήκαμε με τη νίκη. Αν και έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας, μπορούμε να πούμε ότι αυτές οι νίκες επί τόσο δυνατών αντιπάλων δίνουν πρωτάθλημα. Αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ