SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Φουλ δράση το Σάββατο (11/2) σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών και γυναικών και ο Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Ακούστε τι είπαν στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ)

Για την νίκη της ΑΕΚ επί των Τρικάλων με 87-82: "Ήρθαμε έχοντας κάνει μια προπόνηση την Παρασκευή. Είχαμε δύσκολο ταξίδι και ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Κάποιες φορές συμβαίνουν αυτά και χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Ευτυχώς αυτό δεν μας κόστισε. Αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς ώστε να παίρνουμε στα σοβαρά. Χρειαζόμαστε ρυθμό για να μπουν τα καινούργια παιδιά και αυτοί που επιστρέφουν από τραυματισμό και να φτάσει η ομάδα να παίζει στο επίπεδο που έπαιζε πριν. Μέσα στη χρονιά, όταν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια και διοργανώσεις, δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά. Γι΄αυτό η ομάδα πρέπει να δείχνει χαρακτήρα και επειδή έχουμε αρκετούς παίκτες, να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια έστω κι έτσι. Στον αγώνα με την Γιουβέντους ξέρουμε ότι είναι νοκ άουτ. Η συγκέντρωσή μας θα είναι σε άλλο επίπεδο και δεν θα υπάρχει ούτε σαν σκέψη το ενδεχόμενο να χάσουμε. Σήμερα έπαιξαν ρόλο η κούραση και η έλλειψη συγκέντρωσης. Στον αγώνα με τη Γιουβέντους θα είμαστε έτοιμοι και στους δύο αυτούς τομείς".

Βασίλης Ξανθόπουλος (Άρης)

Για την νίκη του Άρη επί του Προμηθέα με 80-64: "Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι από την αρχή. Είχαμε λίγα σκαμπανεβάσματα στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά γενικότερα ήμασταν σταθεροί και πήραμε μια μεγάλη διαφορά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν και οι δύο ομάδες, αλλά θα εξαρτηθεί και από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται εκείνη την μέρα. Ποιοτικά ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερος και αυτό δεν τίθεται υπό αμφισβήτησης".

Μιχάλης Περράκης (Λαύριο)

Για την νίκη του Λαυρίου επί του Ρεθύμνου με 73-62: "Είναι μια τεράστια νίκη για τον σύλλογό μας. Όλη η πόλη πρέπει να είναι περήφανη για αυτή την ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε έτσι. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι, με την βοήθεια του κόσμου που μας υποστηρίζει. Συνεχίζουμε, επειδή την Τετάρτη έχουμε ένα κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο με τον Προμηθέα , τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Γιάννης Χαζηνικόλας (Κόροιβος)

Για την εκτός έδρας νίκη του Κόροιβου επί της Δόξας Λευκάδας με 69-65: "Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι από την Λευκάδα. Στο τέλος όταν είχε το προβάδισμα, βγάλαμε δύο αιφνιδιασμούς και βάλαμε ένα μεγαλο τρίποντο με τον Μιλουτίνοβιτς. Έτσι πήραμε αέρα τριών πόντων και σε συνδυασμό με τις χαμένες βολές του αντιπάλου πήραμε την νίκη. Μετά το δεύτερο φετινό διπλό βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, αν και ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα".

Διαμαντής Σλαφτσάκης (Απόλλων Πάτρας)

Για την νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί του ΠΑΟΚ με 88-79: "Μέσα από την ομαδική δουλειά ήρθε το αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη. Δεν κοιτάζω τα στατιστικά. Έχουμε πλέον καλύτερη ψυχολογία και κοιτάζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Όλο αυτό το διάστημα ήμασταν μπλοκαρισμένοι. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλή δουλειά για να λειτουργήσουμε καλύτερα στο μέλλον".

Χρήστος Μπέλος (Παναθηναϊκός/βόλεϊ)

Για την νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ: "Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήτα ένα δύσκολο ματς. Είμαστε όμως όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπούμε στο παιχνίδι και να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό είναι σημαντικό, όπως και το ότι ανατρέψαμε ένα 2-0 στην έδρα μας απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αυτά είναι παιχνίδια που τα κρατάς για την συνέχεια, η οποία είναι πολύ δύσκολη. Θέλουμε να μείνουμε στη δεύτερη θέση για να έχουμε το πλεονέκτημα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήρθε πολύ έτοιμος και δυνατός και γι΄αυτό μετράει διπλά το αποτέλεσμα. Σίγουρα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχουν ξεχωριστή βαρύτητα. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε πως θα γίνουμε καλύτεροι στο παιχνίδι μας. Εμείς κοιτάζουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε. Είμαστε όλοι μια γροθιά".

Μελίνα Εμμανουηλίδου (Ολυμπιακός/ βόλεϊ)

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανναξιακού με 3-0 σετ: "Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι και έπρεπε να είμαστε δυο φορές συγκεντρωμένες. Ευτυχώς τα καταφέραμε. Δεν έχουμε μπει ακόμη στην διαδικασία της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Μπέβερεν. Προέχουν ο αγώνας Κυπέλλου την Τετάρτη και μετά ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Πάμε βήμα – βήμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ