SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Φουλ δράση το Σάββατο (21/1) σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και ο Sport24 radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Ακούστε τι είπαν στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" του Sport24 radio 103,3 με τον Άκη Δημακό.

Σπύρος Ρισβάνης (Πανιώνιος)

Για την νίκη του Πανιωνίου με 2-0 επί του Παναιτωλικού: “Από πέρσι έχουμε δείξει ποιοι είναι οι στόχοι μας. Φέτος ξεκινήσαμε πολύ καλά. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και από εκεί και πέρα ότι έρθει. Δεν κοιτάζουμε να δώσουμε απαντήσεις. Κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στους αγώνες. Στις προπονήσεις δουλεύουμε στα τελειώματα. Σήμερα έτυχε να είμαι εγώ σε θέση για γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, τον κόσμο, απ΄όλα. Κοιτάζω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ότι καλό είναι να έρθει, ας έρθει”.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ)

Για την νίκη 88-69 της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Πάτρας: “Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πήραμε άλλο ένα καλό αποτέλεσμα. Κοιτάζουμε τη συνέχεια, προχωράμε και συνεχίζουμε τη δουλειά. Έχει βρει όλη η ομάδα ρυθμό. Βοηθάω την ομάδα και η ομάδα βοηθάει εμένα. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί για να συνεχίσουμε αυτή την πορεία. Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Συνεχίζουμε και στην Ευρώπη. Η συνέχεια θα είναι εξίσου δύσκολη. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Ανδρέας Γλυνιαδάκης (ΠΑΟΚ)

Για την νίκη του ΠΑΟΚ με 84-67 επί της Δόξας Λευκάδας: “Αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων, ότι στο τέλος η Δόξα δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ρυθμό της και να είναι ανταγωνιστική. Δεν είχε λύσεις. Αυτό που κάναμε εμείς ήταν να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να τρέξουμε. Μοιράσαμε την μπάλα περισσότερο, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Καταφέραμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και γι΄αυτό πήραμε τη νίκη. Πρέπει να μοιράσουμε την μπάλα περισσότερο. Αν το κάνουμε καλά, θα παίρνουμε νίκες. Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Μακ Φάντεν, αν και δεν είναι καιρό στην ομάδα μας έχει ήδη βοηθήσει, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Έχει τη διάθεση και προσπαθεί πολύ για να το πετύχει”.

Αλέξανδρος Αγγελάκος (Κολοσσός)

Για την εκτός έδρας νίκη του Κολοσσού με 83-77 επί του Ρεθύμνου: “Ήταν ένα ματς που θέλαμε πολύ και δουλέψαμε πάνω σε αυτό όλη την εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να μείνουμε όσο πιο πιστοί γινόταν στο πλάνο μας. Ήμασταν πολύ δεμένοι ως ομάδα και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ο ένας βοηθούσε τον άλλο και όποιος έμπαινε στο παιχνίδι, ήταν έτοιμος να προσφέρει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ