SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Ο Δημήτρης Χαντακιάς του Παναιτωλικού, ο Εντουάρντο Μπρίτο του Ατρομήτου, ο Σάββας Μουδούρογλου του Πανθρακικού και η Όλγα Χατζηνικολάου από το γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησαν στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια".

Δημήτρης Χαντάκιας (Παναιτωλικός): Για την νίκη του Παναιτωλικού με 1-0 επί της ΑΕΚ: “Από την αρχή της εβδομάδας δουλέψαμε πάνω στην τακτική. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Θέλαμε μετά την ήττα από τα Γιάννενα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο και αξίζαμε. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια για το αποτέλεσμα. Θα πάμε μέχρι τέλους κι όπου βγει. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω βασικός και το κατάφερα. Είμαι γέννημα θρέμμα του Παναιτωλικού. Θέλω να δουλέψω κι άλλο με τους προπονητές μου και να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ τους προπονητές που είχα και τον κύριο Μαντζουράκη που με έχει εμπιστευτεί. Μας χαροποιεί το ότι έχουμε σωστούς φιλάθλους και θέλουμε να τους δίνουμε χαρές. Όσο πιο καλά παίζουμε τόσο πιο πολύ χαίρονται και αυτοί”.

Εντουάρντο Μπρίτο (Ατρόμητος): Για την εκτός έδρας νίκη του Ατρόμητου επί του Πανθρακικού με 1-0: “Αν είχαμε περισσότερη ηρεμία σε 3-4 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, το αποτέλεσμα θα ήταν αλλιώς. Δεν κάναμε την τελευταία φάση και έτσι το παιχνίδι δεν πήγε καλά για εμάς. Πήραμε όμως τους τρεις βαθμούς και αυτό μετράει. Ο Ατρόμητος είχε μια καλή επταετία. Φέτος δεν είναι μια τόσο καλή χρονιά για εμάς. Είναι λογικό. Δεν είμαστε και η Μπαρτσελόνα. Σίγουρα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα, επειδή έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια από δικά μας λάθη. Φανταστείτε να είχαμε 4 βαθμούς παραπάνω που θα ήμασταν τώρα. Ακολουθούμε το πρόγραμμα και την τακτική του προπονητή. Από εκεί και πέρα πρέπει να μας βγουν στο παιχνίδι. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος θα μας κερδίσει. Αν όμως εμείς είμαστε καλοί και κάνουμε αυτά που πρέπει είναι δύσκολο να χάσουμε. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Θα δούμε τι κάναμε και τι όχι και από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε για την νέα χρονιά”.

Σάββας Μουδούρογλου (Πανθρακικός): Για την ήττα του Πανθρακικού με 1-0 από τον Ατρόμητο και τον υποβιβασμό της ομάδας της Κομοτηνής στην Football League: “Ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτεροι διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να είναι αλλιώς τα πράγματα. Ατυχήσαμε και χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε για να δείξουμε τουλάχιστον καλή εικόνα στα παιχνίδια που έμειναν. Θέλουμε μια νίκη για να μας ανεβάσει ψυχολογικά. Η ομάδα έπεσε και μαθηματικά. Αυτό που θέλουμε είναι όπως είπα ναδείξουμε καλό πρόσωπο στα υπόλοιπα παιχνίδια, επειδή αυτό που μένει είναι η εντυπώσεις. Απ΄ ότι γνωρίζω δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις για την επόμενη χρονιά. Στα αποδυτήρια είμαστε καλά μεταξύ μας. Προσπαθούμε να παίζουμε μπάλα για να το ευχαριστιέται και ο κόσμος. Δεν θέλω να πάρω θέση για τα παιδιά που λείπουν και όσα ακούγονται για τις πληρωμές τους. Αυτά είναι προσωπικά. Εμείς που είμαστε ακόμη εδώ θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους”.

Όλγα Χατζηνικολάου (Ολυμπιακός μπάσκετ): Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού με 63-60:“Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρει ο Ολυμπιακός το πρώτο του τρόπαιο. Είχαμε αρκετό άγχος στην αρχή και αυτό φάνηκε. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως επιστρέψαμε στο πλάνο μας και κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Παίξαμε καλύτερη άμυνα και καταφέραμε και σηκώσαμε το πρώτο τρόπαιο του Ολυμπιακού. Είναι το 8ο τρόπαιο για εμένα, αλλά για μένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που αγαπάω από μικρή και για μένα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα όταν σήκωσα το τρόπαιο με αυτή την φανέλα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας για να μιλάμε από τώρα για το νταμπλ. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλοι. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ δυνατοί και οι ημιτελικοί και οι τελικοί. Κάναμε όμως την αρχή και συνεχίζουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ