SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3
FRANCESCA WATKINSON

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων του Σαββάτου (12/3). Αναλυτικά όσα είπαν (AUDIO).

Τσος Μπακασέτας (Πανιώνιος)

Για την νίκη του Πανιωνίου με 3-0 επί της Ξάνθης: “Παρά τα 3 γκολ που δέχθηκε, ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν έμπαιναν όλα, θα βλέπαμε αποτελέσματα 7-5, 6-4. Κάποια στιγμή μπορεί να μπει το απίστευτο γκολ ή να χάσεις μια μεγάλη ευκαιρία. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι, να δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και στο τέλος να χαρούμε όλοι μαζί αυτή την πορεία του Πανιωνίου. Χρωστάω πάρα πολλά στο Πανιώνιο. Εκτός από το χατ τρικ, έβαλα και το πρώτο μου γκολ στο Κύπελλο. Είναι η πρώτη ομάδα στην οποία έχω συνεχόμενα παιχνίδια. Μου έλειπε αυτό τα προηγούμενα χρόνια και δεν είχα ρυθμό. Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Γίνεται καταπληκτική δουλειά από όλους. Πήρα την σωστή απόφαση όταν έφυγα από τον Αστέρα. Μου βγήκε σε πάρα πολύ καλό. Και εγώ από την μεριά μου δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα. Αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος αποτελεί παράδειγμα για όλη την Ελλάδα, για την δουλειά που κάνει. Είναι η μοναδική ομάδα που παίζει με 11 Έλληνες. Η Ελλάδα έχει ταλέντο ως χώρα, το οποίο δεν έχει αξιοποιηθεί όπως πρέπει. Η απόδειξη είμαστε όλα τ απαιδιά. Όλοι οι παίκτες είναι αξιόλογοι. Έτσι πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες. Να υπάρχει σε όλες το ελληνικό στοιχείο. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Έλληνες παίκτες και παίκτες από την Λατινική Αμερική ή άλλες χώρες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε, να δουλεύουμε και όλα θα πάνε καλά. Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι αποτέλεσμα προσήλωσης και δουλειάς. Έχουμε όλοι κάτω τα κεφάλια για να πετύχουμε ους στόχους μας. Δεν νομίζω ότι το πρόγραμμα που έχουμε είναι δύσκολο. Όλα εξαρτώνται αποκλειστικά από εμάς. Αν συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό δεν θα βρούμε κάποια δυσκολία για να μπούμε στα πλέι οφ. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και αν πιστεύει ο προπονητής ότι μπορώ να στελεχώσω την Εθνική ομάδα, θα το κάνω με μεγάλη χαρά”.

Δημήτρης Πρίφτης (Άρης)

Για την εκτός έδρας νίκη του Άρη επί της Κηφισιάς με 67-65: “Τέτοια παιχνίδια έχουν και το συστατικό της τύχης. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Η Κηφισιά έπαιξε πολύ καλά και άξιζε εξίσου την νίκη. Οι τελευταίες 2-3 φάσεις μπορεί να πάνε στη μία ή στην άλλη πλευρά και να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα. Εμείς ήμασταν λίγο τυχεροί στο τέλος. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα εκτός έδρας ματς. Βελτιώσαμε την άμυνα στο πικ εντ ρολ. Όλες μας οι αμυντικές αντιμετωπίσεις στο πικ εντ ρολ ήταν πολύ κακές. Αυτό το διορθώσαμε, βοήθησε και η αστοχία της Κηφισιάς και περιορίσαμε το αρχικό επιθετικό της κρεσέντο”.

Μοχάμαντ Ελ Αμίν (Κηφισιά)

Για την ήττα της Κηφισιάς με 67-65 από τον Άρη και για ένα δικό του λάθος στο κρίσιμο τελευταίο λεπτό του αγώνα: “Μπορεί να φαίνεται μια εξαιρετική βραδιά για εμένα με 25 πόντους, αλλά το τελευταίο λεπτό ήταν καταστροφικό για εμένα και κατέστρεψε το καλύτερό μου παιχνίδι στην Ελλάδα. Μια λάθος πάσα. Εκείνη την ώρα μίλησε η κούραση, αλλά και το γεγονός ότι είχαν ιδρώσει τα χέρια μου. Όταν προσπάθησα να δώσω την μπάλα και μέχρι να δω ότι δεν υπήρχε εκεί συμπαίκτης μου, είχε ήδη φύγει η μπάλα από τα χέρια μου. Αυτή είναι η μοίρα των παικτών, αυτή είναι η μοίρα του αθλητισμού”.

Τσάβνταρ Κοστόφ (Καβάλα)

Για την νίκη της Καβάλας με 103-102 επί του Ρεθύμνου:Ήμασταν τυχεροί να σκοράρουμε στο τελευταίο σουτ και να είμαι εγώ εκεί. Είχαν και αυτοί την ίδια τύχη, έβαλαν ένα καλάθι από το κέντρο και πήγε το ματς στην παράταση. Ο κόσμος ήταν πολύ καλός και ελπίζω και το επόμενο παιχνίδι να είναι νικηφόρο για εμάς”.

Τρέβορ Ρέλφορντ (Κολοσσός)

Για την νίκη του Κολοσσού με 71-68 επί του Κόροιβου στην Αμαλιάδα: “Είχαμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο. Ήταν μια δύσκολη νίκη. Επιστρέψαμε, ξεκινήσαμε από την άμυνα και βελτιώσαμε την επίθεσή μας. Η άμυνα ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Βγήκλε η δουλειά που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά”.

Απόλλων Τσόχλας (ΠΑΟΚ)

Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλων Πάτρας με 80-67: “Είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Μετά από έναν δύσκολο μήνα, με πολλούς τραυματισμούς και συνεχόμενα παιχνίδια, είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Τώρα πλέον δουλεύουμε πολύ καλύτερα στο γήπεδο για να προετοιμαστούμε για τα ματς και και να δουλέψουμε στις αδυναμίες των αντιπάλων. Είχαμε και ποιοτικό και ποσοτικό θέμα στις προπονήσεις λόγω των τραυματιών. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η πέμπτη θέση και μετά θα τον επαναπροσδιορίσουμε για ακόμη ψηλότερα”.

Θοδωρής Βλάχος (Ολυμπιακός πόλο)

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελονέτα με 9-5 για το Champions League στο πόλο ανδρών: “Ήταν ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχουμε παίξει και σε αυτό συνέβαλλε και η παρουσία του κόσμου, ο οποίος ήρθε σήμερα, μας στήριξε και μας ώθησε σε μια επιβλητική νίκη. Ήμασταν και σήμερα πολύ καλοί στην άμυνα και αυτό θέλουμε σε τόσο σημαντικά παιχνίδια όπως το σημερινό. Πλέον είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση στο final 6. Θέλουμε άλλη μία νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την είσοδό μας. Αυτή η νίκη μας δίνει δικαίωμα να κοιτάζουμε την πρωτιά, ώστε να πάμε στην Βουδαπέστη και να διεκδικήσουμε την κορυφή. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να στοχεύεις στην κορυφή και να μην συμβιβάζεσαι με κάτι άλλο, ακόμη και αν τελικά δεν τα καταφέρεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ