SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3
Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Ο Άκης Δημακός πήγε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των συνεργατών του Sport 24 Radio μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές των αγώνων σε Super League και Football League.

Οι πρωταγωνιστές της 33ης αγωνιστικής της Super League αλλά και των πλέι άουτ της Football League μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό για τους αγώνες της αγωνιστικής.

Διαβάστε όσα είπαν οι Στέφανο Ναπολεόνι, Σωκράτης Φυτανίδης, Βαγγέλης Οικονόμου, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Νίκολα Μπέλιτς αλλά και οι Μπράνισλαβ Νίκιτς και Σεραφείμ Μωυσίδης.

Στέφανο Ναπολεόνι (επιθετικός Ατρόμητου):

Για το αν MVP του αγώνα με τον Πανιώνιο ήταν ο ίδιος ή ο τερματοφύλακας Γκορμπούνοφ:
«Αν ο Γκορμπούνοφ δεν σταματούσε τις φάσεις του Πανιωνίου, δεν θα μπορούσα μετά να είμαι τώρα εδώ με την μπάλα στα χέρια. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι αυτός είναι ο MVP.»

Για το αν περίμενε ξεκίνημα της σεζόν ότι θα είχε μια τόσο παραγωγική σεζόν, με 13 γκολ:
«Δεν ξεκινάς τη χρονιά σκεπτόμενος κάποιο νούμερο. Κάθε χρονιά θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, να δουλέψω και να βελτιώνομαι. Φέτος πήγε καλά η χρονιά για εμένα προσωπικά, αλλά ακόμη δεν τελείωσε. Θέλω να πετύχω τον στόχο που έχουμε θέσει με την ομάδα και μετά θα χαρώ. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. Δεν σκέφτομαι να φτάσω πιο ψηλά τον πίνακα των σκόρερ. Είμαι ευχαριστημένος γι΄ αυτό που έκανα και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει.»

Για το αν πιστεύει ότι απ΄ όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Νίκος Νιόπλιας, ο Ατρόμητος παίζει πιο επιθετικά: «Σίγουρα. Βλέπετε τι γίνεται στο γήπεδο. Παίζουμε πιο επιθετικά σε σύγκριση με το παρελθόν και κάνουμε πιο πολλές ευκαιρίες. Αυτό βοηθάει και εμένα να έχω πιο πολλές ευκαιρίες να βάλω γκολ.»

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ενδιαφέρον άλλων ομάδων για αυτόν:
«Σημαίνει ότι κάνεις κάτι καλό στο γήπεδο, ότι δουλεύεις. Αυτό όμως είναι κάτι άλλο. Τώρα είμαι με τον Ατρόμητο. Σκέφτομαι μόνο πως θα βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σωκράτης Φυτανίδης (αμυντικός Ατρόμητου):

Για την νίκη του Ατρόμητου με 3-1 επί του Πανιώνιου:
«Με αυτό το παιχνίδι δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη και σε συνδυασμό με ένα καλό για εμάς αποτέλεσμα στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, να είμαστε στην πεντάδα. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για εμάς, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τελευταίο ματς με την Καλλονή, για να πάρουμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική.»

Για την απόδοση της ομάδας:
«Στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν δεν είσαι σοβαρός, πολλές φορές πληρώνεις τα λάθη σου. Σήμερα έκανα ένα λάθος που ευτυχώς δεν στοίχισε στην ομάδα. Πολλές φορές η πίεση σε αναγκάζει να είσαι πιο επιφυλακτικός. Ήμασταν άτονοι σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού. Είχαμε όμως σε πολύ καλή μέρα τον Ναπολεόνι, που με δικά του γκολ μας χάρισε την σημερινή νίκη.»

Για το αν θα αισθανόταν τιμωρημένος από τον νόμο του ποδοσφαίρου, αν ήταν παίκτης του Πανιωνίου:
«Ο Γκορμπούνοφ ήταν σε πολύ καλή μέρα. Αποσόβησε πολλές ευκαιρίες του Πανιωνίου. Κράτησε πολύ καλά την ομάδα και σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του Ναπολεόνι φτάσαμε σε αυτή τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια.»

Βαγγέλης Οικονόμου (αμυντικός Πανιωνίου):

Για την ήττα του Πανιωνίου με 3-1 από τον Ατρόμητο:
«Νιώθουμε αδικημένοι. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε. Δόθηκε ένα οφ σάιντ που ήταν καθοριστικής σημασίας. Χάσαμε κι εμείς πολλές ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ανοιχτήκαμε, προσπαθήσαμε να πιέσουμε για να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά χάσαμε. Τώρα συνεχίζουμε και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε νίκη επί του ΠΑΟΚ.»

Ντενίζ Μπαϊκαρά (μέσος Πανθρακικού):

Για την νίκη του Πανθρακικού με 1-0 επί της Βέροιας:
«Αυτή η νίκη δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Έχουμε ακόμη έναν τελικό με την Ξάνθη, που είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Θα προετοιμαστούμε σκληρά και θα παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. »

Για το που κρίθηκε το ματς:
«Στη δύναμη και το πάθος. Παλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ξέραμε ότι αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τελειώνουν όλα για εμάς.»

Νίκολα Μπέλιτς (Μέσος Ξάνθης):

Για την ισοπαλία 0-0 της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες, είχαμε το πέναλτι, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν τα είχαμε καταφέρει, όλα θα ήταν πιο εύκολα για εμάς. Θέλαμε τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον τελικό του Κυπέλλου.»

Για το αν το μυαλό των παικτών ήταν περισσότερο στον τελικό του Κυπέλλου, παρά στο προτελευταίο ματς της Σουπερλίγκα:

«Αυτός ο αγώνας ήταν προετοιμασία ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό, επειδή η Τρίπολη είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, για να πάμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στον Τελικό.»

Μπράνισλαβ Νίκιτς (Αναγέννηση Καρδίτσας):

Για την νίκη της Αναγέννησης Καρδίτσας με 21 επί του Τυρνάβου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς. Μπήκαμε με άγχος, επείδη ξέραμε πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη . Πήραμε τους τρεις βαθμούς που μας οδηγούν στην σωτηρία. Στο πρώτο ημίχρονο Ο Τύρναβος μπήκε πιο καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο καταφέραμε να ξυπνήσουμε, να μπούμε δυνατά και να βάλουμε το δεύτερο γκολ.

Κρατήσαμε το σκορ μέχρι το τέλος και όπως είπε ο κόουτς το πιο σημαντικό από αυτό το ματς κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε την ανάλυση που πρέπει, θα εντοπίσουμε τα προβλήματά μας και θα δουλέψουμε για να είμαστε πιο έτοιμοι για τον αγώνα που θα ακολουθήσει.»

Σεραφείμ Μωυσίδης (Παναιγιάλειος):

Για την νίκη του Παναιγιάλειου με 3-1 επί της Καλλιθέας:

«Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα νικητή. Πέρα από τη νίκη, μεγαλύτερη σημασία έχει ότι παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παλέψαμε μέχρι τέλους. Είχαμε πίστη στις ικανότητές μας, δεν τα παρατήσαμε ποτέ και ήρθε αυτή η μεγάλη ανατροπή. Σε αυτό βοήθησε και ο κόσμος, που σήμερα ήταν φανταστικός και χωρίς αυτόν δεν θα τα είχαμε καταφέρει.

Έχουμε ακόμη 8 ματς. Δεν έχουμε κάνει α κόμη τίποτα. Το επόμενο ματς είναι και αυτό εντός έδρας και θεωρώ ότι πρέπει να πάρουμε ακόμη ένα τρίποντο. Μετά θα μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον καλύτερα. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Με μια ήττα μπορεί να κινδυνεύεις και με μία νίκη να σωθείς. Γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να μπαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη και από εκεί και πέρα θα έρθουν και τα υπόλοιπα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ